BDDK Daire Başkanı'nın Denizlispor'a Başkan olmasına tepki


Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK) Finansal Tüketici İlişkileri Daire Başkanı Mustafa Şavluk'un Denizlispor'a Başkan olmasına CHP Denizli İl Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu tepki gösterdi. Çavuşoğlu, twitter hesabından yaptığı açıklamada Denizlispor yeni başkanının en son ne zaman Denizli'ye geldiğini "en son ne zaman Denizli maçını seyretti ya da hiç seyretti mi?" diye sordu.

Denizlispor Âkil Adam Heyeti Başkanı Abdülkadir Uslu'ya da tepki gösteren Çavuşoğlu, "Âkil adam sen nasıl âkil oldun kulübe? Bu güne kadar ne verdin? Denizli ekonomisinden ne götürdün?" sorularını yöneltti.

İmar oyunu ile köşeyi dönenlerin Divan'a gelerek âkil olduğunu belirten Çavuşoğlu, "Yetmemiş 100 bin TL verenler yönetici olmuş. Ayıp yöneticilik ne zamandır satılık? Tüm denizli bilsin bu işlerin dün takipçisiydik bundan sonra hesap sorulmasını sağlayanı olacağız?" dedi.

Kongre delegelerinin kaç tanesinin Beltaş çalışanı olduğunu soran Çavuşoğlu'nun diğer soruları ise şöyle:

"Yönetim kimlerden oluşuyor? Kimin damadı? Kimin kaynı? Kimin akrabası? Hangi partinin üyesi? Hangi partinin belediye meclis üyesi? Denizli'nin mi takımı birinin arka bahçesi mi bu mantıkla nereye? Kolej kime peşkeş çekilip yeni imar rantı kapısı olacak?"
CİHAN
<< Önceki Haber BDDK Daire Başkanı'nın Denizlispor'a Başkan olmasına tepki Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER