Bunu beklemiyorlardı
⏱ Okuma Süresi 2 dk•Yayınlanma Pazartesi, Ocak 25 2016
Oklahoma City Thunder, deplasmanda karşılaştığı Brooklyn Nets'e 116-106 yenildi.

Kar yağışı sebebiyle yaklaşık 4 saat ertelenen maçta Batı Konferansı'nda zirveyi zorlayan Enes'li Oklahoma Thunder City, deplasmanda Doğu Konfersansı'nın sonlarında yer alan Brooklyn Nets'le karşılaştı.
İlk yarıyı Brooklyn Nets, 60-52 önde kapattı.
Maçta Brooklyn Nets'in en skorer oyuncusu Brook Lopez; 31 sayı, 10 ribaund, 2 asist ile double double yaparak galibiyette en büyük katkıyı sağladı.
Oklahoma Thunder City'da ise Kevin Durant; 32 sayı, 10 ribaund, 7 asistle dobule doble yaptığı maçta maçın en skorer oyuncusu olmasına rağmen takımını galibiyete taşıyamadı.
Temsilcimiz Enes Kanter ise 30 dakika parkede kaldığı maçı; 8 sayı, 10 ribaundla sonlandırdı.
Bu skorla birlikte Oklahoma Thunder City; 13. mağlubiyetini alarak Batı Konferansı'nda 3. sırada bulunurken, 12. galibiyetini alan Brooklyn Nets Doğu Konfersansı'nda sondan bir önceki sıra olan 14'te yer alıyor.
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.Nefret operasyonu: 81 kişi gözaltına alındı2.Flash Haber... Cumhurbaşkanı başdanışmanı yolsuzluk iddiasıyla istifa etti3.Yandaş gazeteciden Hadise'ye 'İran' ayarı4.Eski Adalet Bakanı, başka bir ülkeden 'siyasi mülteci' statüsü aldı5.Boydak ailesinden Elif Boydak Bozdağ da cezaevine konuldu
6.Kasım Garipoğlu'nun şoförü itirafçı oldu: Elinde 25 kişilik ünlü listesi var7.550'den fazla can kaybı, 11 bine yakın gözaltı... İran'da durum ağırlaşıyor8.İşte gerçekler! Avrupa, Rusya'nın Oreşnik füzelerine ne kadar hazır!9.Commerzbank’tan 3 aylık dolar tahmini10.Hakime öyle dimdik sordu: “Rüşvet mi aldınız?”

HÜSEYİN ODABAŞI

ABDULLAH AYMAZ

TÜRKMEN TERZİ

ARİF ASALIOĞLU

KADİR GÜRCAN
ÇOK OKUNAN HABERLER







