Bel yağlarını eriten tavsiye

Bel bölgesindeki yağlarından yakınanlar için altın değerinde tavsiye: Doğal beslenmeye dikkat edin, kilo yapan yanlışlardan uzak durun. Peki nelere dikkat etmelisiniz? Okuyun..

Bel yağlarını eriten tavsiye

-Ödem ve şişkinlik yapan yiyeceklerden uzak durun

-İşlenmiş tahıllar, margarinler, bitkisel yağlar, soya ve mısırdan kaçının.

Göbek Ve Bel Çevrenizi Sıkılaştırın

Göbek ve bel çevrenizi sıkılaştırmanın en iyi yolu plank yapmaktır. Yere uzanın, kollarınızı dirseklerinize kadar yere yaslayıp ayak parmaklarınızın üstünde dengede durun. 

Vücudunuzu omuzlarınızdan topuklarınıza düz bir çizgide tutmaya çalışın.

Doğal beslenmeye dikkat edin

Bütün sebze meyvelerinizi organik ürün satan dükkanlardan alamazsanız bile, en az tarım ilacı kullanan güvenilir yerlerden alışveriş yapmaya çalışın.

Süt ürünleri ne kadar yararlı?

İnek sütü hazımsızlık , şişkinlik ve kabızlık yapabilir. Bunun yerine ev yapımı hindistan sütü tüketmeye çalışın. Hem günlük süt ihtiyacınızı karşılayacak, hem de bel çevresinde fark edilir bir incelme yapacaktır.

Bol bol su için

Yeterli su tüketimi, vücudunuzun ihtiyaç duyduğu dengeyi kurarak, özellikle bel çevrenizde yağ yakımını hızlandırır.

Toksin içmeyi bırakın

Hazır içeceklerin birçoğu yüksek miktarda şeker, yapay tatlandırıcı ya da glikoz şurubu içerir. Bütün bunlar bel çevresinde yağlanmaya sebep olur.

Stresi hayatınızdan uzak tutun!

Stresin hayatımızdaki olumsuz etkilerini hep dinleriz. Bel çevresinde yoğunlaşan dirençli yağ oluşumunun da doğrudan stresle alakalı olduğunu biliyor muydunuz? 

İster kendinize iyi bir psikolog bulun ya da çevrenizdekilere hayır demeyi ve eleştirilere kulak asmamayı öğrenin. Hayat kaliteniz artarken bel çevrenizdeki yağların azaldığını fark edeceksiniz.

HEKİMZADE
<< Önceki Haber Bel yağlarını eriten tavsiye Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER