Belçika'da vizyona giren 'Öğrenci işleri' filmine seyirciden tam not


Bugün Belçika'da vizyona giren ve dün ünlü oyuncu Fırat Tanış'ın da katıldığı galada seyirciyle buluşan 'Öğrenci İşleri' filmi seyircileri kahkaya boğdu. Brükselli iş adamı Durmuş Ünal'ın da müfettiş rolüyle yer aldığı film, ayakta alkışlandı.

'Öğrenci İşleri' filmi, Belçika'da seyirciyi kahkahaya boğdu. Dün akşam gerçekleştirilen gala gösteriminde salon tamamen dolarken, filmin başrol oyuncusu Fırat Tanış ve müfettiş rolündeki Brükselli iş adamı Durmuş Ünal da galada hazır bulundu. Yapımcılığını Eşrefpaşalılar filminde de imzası bulunan M. Yusuf Kulaksız'ın üstlendiği komedi filmi, 'argo kelimenin olmadığı' aile filmi olarak dikkat çekiyor. Gala gösteriminde filmi izleme fırsatı bulan seyirciler, film sonunda emeği geçenleri ayakta alkışladı. 'Öğrenci İşleri' adlı film, bugün itibariyle tüm Kinepolis salonlarında izlenebilecek.

İki zıt kardeşin dersane kavgası üzerinden Türkiye'nin fotoğrafını çekmeye çalışan filmi, yapımcı Yusuf Kulaksız 'Hababam tadında' bir film olarak yorumlarken, tüm seyircilerin desteğini beklediklerini belirtti. Kulaksız ayrıca, 2 yeni projenin de yolda olduğu müjdesini verdi. CİHAN
<< Önceki Haber Belçika'da vizyona giren 'Öğrenci işleri' filmine seyirciden... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER