Belediye Başkanı gözaltına alındı
⏱ Okuma Süresi 1 dk•Yayınlanma Salı, Temmuz 12 2016
Van'da Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan terör operasyonunda, aralarında Özalp Belediye Eş Başkanı DBP'li Şerafettin Özalp'ın da bulunduğu 11 kişi gözaltına alındı.

Van Emniyet Müdürlüğü ekipleri bu sabah saatlerinde Van, Özalp, Konya ve Mersin'de önceden belirlenmiş adreslere eş zamanlı operasyon düzenlendi. Operasyonlar kapsamında Özalp Belediye Eş Başkanı Şerafettin Özalp ve Konya ve Mersin İllerinde de ikamet eden, aralarında 2 gümrük muhafaza memurunun da bulunduğu toplam 11 kişi gözaltına alındı. Şüpheliler Van Emniyet Müdürlüğüne getirilirken, olayla ilgili soruşturma sürüyor.
(cumhuriyet)
(cumhuriyet)
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.AKP'li Çavuşoğlu'nun kardeşi de var: PFDK'ya sevk edildi2.Telegram'dan tetikçi ilanına gözaltı: Lütfü Türkkan duyurmuştu!3.Bir KHK'lı daha bilmediği işi yaparken iş kazası geçirdi, vefat etti4.İşte detaylar: Güllü'nün kızına ait uyuşturucu test sonucu çıktı5.İsrail Somaliland'ı tanıdı, Türkiye tepki gösterdi

PROF. DR. OSMAN ŞAHİN

SAFVET SENİH

CUMA KARAMAN

ERTUĞRUL İNCEKUL

HÜSEYİN ODABAŞI
ÇOK OKUNAN HABERLER







