Belediye Başkanı Taşdelen, 'kurşunlandığı' iddiasını belgelerle yalanladı


Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, bazı ulusal gazetelerin Ankara ekleri ve çeşitli internet sitelerinde çıkan 'kayınpederi tarafından kurşunlandığına' dair haberleri yalanladı. Cumhuriyet savcılığına suç duyurusunda bulunan Taşdelen, hakkında çıkan haberlerdeki iddiaları belgelerle çürüttü.

Haberlerde, 'Taşdelen, Eskişehir yolundaki CEPA AVM'nin sahiplerinden olan kayınpederi Mansur Celebcioğlu tarafından sağ bacağı kasık bölgesinden kurşunlandığı, Taşdelen'in 20 Eylül 2015 gece saat 00.30 sularında çok ağır kanamalı olarak Ankara Güven Hastanesi'ne getirilerek ameliyat edildiği, çok gizli damgalı rapor yazıldığı, 13 bin liralık faturayı Yapı Kredi Bankası kredi kartı ile ödediği' iddiaları yer aldı.

Bu iddiaları sert bir dille reddeden Taşdelen, kurşunlanmadığını ispat etmek için hastanelerden rapor aldı. İbni Sina Hastanesi'nden 'herhangi bir kurşun giriş ve ameliyat izi olmadığına' dair rapor alan Taşdelen, Güven Hastanesi'nden de 'ameliyat edildiğine dair raporun sahte olduğuna' ve 'hastaneye herhangi bir ödeme yapılmadığına' dair yazı aldı. Güven Hastanesi'nin yazısında Taşdelen'in ameliyat olduğuna dair yazılan sahte raporda adı geçen doktorun o tarihlerde yıllık izinde olduğu da belirtildi.

BAŞKAN TAŞDELEN: "O TARİHTE ANKARA'DA BİLE DEĞİLDİM"

Belediye Başkanı Taşdelen, "20 Eylül'de Güven Hastanesi acil servisinde bana sözde müdahale yapılmış. 22 Eylül'de de taburcu edilmişim. Aynı tarihte kredi kartımla ödeme yapmışım. Halbuki ben o tarihlerde ailemle birlikte Bodrum'daydım. Türk Hava Yolları'ndan 16 Eylül'de gidip 28 Eylül'de uçakla döndüğüme dair belgeleri savcılığa teslim ettim. Yani o tarihlerde Ankara'da bile değildim. Bir de Yapı Kredi kartımla 13 bin lira ödeme yapmışım. Halbuki benim Yapı Kredi'den alınmış hiç bir kredi kartım yok. Onu da Yapı Kredi'den aldığım yazı ile ispat ettim. Kayınpederim Mansur Celebcioğlu'nun da CEPA'da tek bir hissesinin dahi bulunmadığını Ticaret Sicil Gazetesi ile kanıtladım. CEPA'nın inşaatı imarını da benim değiştirdiğim iddia edilmiş. Halbuki oranın imarı ben belediye başkanı olduktan çok önce geçmiş, benim zamanımda hiçbir imar değişikliği yapılmamış." dedi.

Haberlerde bahsedilen olayın hiçbir zaman gerçekleşmediğini vurgulayan Taşdelen, haberin 'tamamen ve asılsız ithamlarda bulunmak, kendisini karalamak ve toplum önünde itibarını zedelemek amacıyla' yapıldığını ifade etti. CİHAN
<< Önceki Haber Belediye Başkanı Taşdelen, 'kurşunlandığı' iddiasını... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER