Belediye Başkanı'ndan Sayıştay raporunu soran gazeteciye: Bağırma lan!

Siverek Belediye Başkanı Resul Yılmaz, ihalelerde usulsüzlük yapıldığı raporu üzerine gazetecileri makamına çağırdı, bir gazeteciye 'bağırma lan' dedi.

SHABER3.COM

Sayıştay raporunda Siverek Belediyesi'nin bazı ihalelerinde usulsüzlük yapıldığı tespitinin yer alması üzerine Belediye Başkanı Resul Yılmaz basın toplantısı düzenleyerek usulsüzlük yapılmadığını savundu. Bu sırada Sayıştay raporu ile ilgili soru soran gazeteciye de "lan" diye hitap etti.

Basın mensuplarını belediyedeki makam odasında ağırlayan Yılmaz, yayımlanan raporda yanlışlıklar olduğunu iddia etti.

Yılmaz, gazetecilerin ısrarla iddiaları sorması üzerine ise, "Ben sizin kime çalıştığınızı biliyorum" dedi. Gazeteciler de Yılmaz'a, kullandığı ifadeyi açıklık getirmesi gerektiğini söyleyerek, bu iddiasını ispat etmeye çağırdı. Bir yerel gazeteci ile belediye başkanı arasında yaşanan tartışmada sesler yükselince Yılmaz, meslektaşlarını dışarı çıkmaya davet eden gazeteciye hitaben "Bağırma lan" diye bağırdı.

GAZETECİLER ODAYI TERK ETTİ

Bunun üzerine yerel gazeteci makam odasını terk etti. Diğer gazeteciler de arkadaşlarını yalnız bırakmadı. Basın açıklaması yarıda kalırken, belediye hizmet binasından ayrılan gazeteciler, Yılmaz'ın çok ağır bir ithamda bulunduğunu ve iddiasını ispatlaması gerektiğini söyledi. 
<< Önceki Haber Belediye Başkanı'ndan Sayıştay raporunu soran gazeteciye:... Sonraki Haber >>
ÖNE ÇIKAN HABERLER