Belediye Başkanının kahvaltı masası!
⏱ Okuma Süresi 3 dk•Yayınlanma Pazartesi, Kasım 17 2025
Paylaş
X Post
Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, konuk olduğu kahvaltıdaki menünün zenginliği tepki çekti. Bunun üzerine açıklama yapan Arı, “Görüntüdeki kahvaltı, ne tarafımızca hazırlanan ne de tarafımızca paylaşılan bir şeydir. Misafir olarak davet edildiğimiz bir ortamdı” dedi.
İYİ Partili Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı'nın Kayseri'de lüks araçların satıldığı bir oto galeride yaptığı kahvaltıya ait görüntüler sosyal medyada büyük tepki topladı.
Pastırma ve jambon tabaklarının sofrayı boydan boya kapladığı kahvaltının gündem haline gelmesi üzerine Arı bir açıklama yaptı.
Cumhuriyet'de yer alan habere göre görüntülerde kahvaltıyı hazırlayan kişiye telefondaki kişi “Çabuk hazırla kahvaltıyı” diye sesleniyordu. Pastırma kesen bir kişi de kameraya dönüp “Başkanımız acıkmış” diyordu.
Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, kahvaltıya ilişkin X’ten şu açıklamayı yaptı:
"Görüntüdeki kahvaltı, ne tarafımızca hazırlanan ne de tarafımızca paylaşılan bir şeydir.
Misafir olarak davet edildiğimiz bir ortamdı. İş yeri sahibiyle ilgili sosyal medya paylaşımlarına bakıldığında, kendisine gelen herkesi benzer şekilde ağırladığı açıkça görülmektedir.
Göreve geldiğimiz günden bu yana; sosyal, kültürel ya da ekonomik hiçbir ayrım gözetmeksizin davetlere icabet etmeye özen gösterdik. Bu, hem görev anlayışımızın hem de insani duruşumuzun doğal bir sonucudur.
Her zaman olduğu gibi bugün de kamu imkânlarını kişisel hayatımızda kullanmadık, kullanmayız. Bu konuda duruşumuz ve çizgimiz nettir.
Bu nedenle, vatandaşlarımızın yalnızca bir kare üzerinden değerlendirme yapmamasını; bizleri tanıyanların nasıl bir anlayışla hareket ettiğimizi zaten bildiğini ifade etmek isterim. Davet edildiğimiz her ortama da bugüne kadar olduğu gibi aynı nezaketle icabet etmeye devam edeceğiz."
Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, 18 Ocak 2022'de AKP'den istifa etti. 24 Mart 2023'te İYİ Parti'ye katılan Arı, İYİ Parti adayı olarak girdiği
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.Trump: “İran’da Vurulacak Hedef Kalmadı, Savaşı İstediğim An Bitirebilirim”2.İmamoğlu’ndan TRT’ye Sert Tepki: “Milletin Parasıyla Dezenformasyon Yapılıyor”3.İşte İran'ın savaşı bitirmek için öne sürdüğü şartlar!4.Salih Müslim hayatını kaybetti!5.ABD’den Halkbank’a “denetçi” şartı: Hisseler borsada sert düştü
6.Hürmüz’den sonra yeni darbe: Umman’daki Salalah rafinerisi İHA saldırısıyla vuruldu7.Araç İçi Ekranlara Sıkı Denetim: Kurallara Uymayana 21 Bin TL Ceza ve Trafikten Men8.İndirim sevinci kursaklarda kaldı: Akaryakıt fiyatlara yarın gece yeni zam geliyor9.İsrail’in Lübnan’a düzenlediği saldırılarda can kaybı 570’e yükseldi10.Alman medyası: Putin görüşmesi Trump'ın İran politikasını değiştirdi

SAFVET SENİH

ABDULLAH AYMAZ

NUMAN YILMAZ YİĞİT

ARİF ASALIOĞLU

HÜSEYİN ODABAŞI
ÇOK OKUNAN HABERLER









