Ben istediğimi tutuklatırım

1AN TV'de yayınlanan '1 Haber 3 Yorum' programında "küçük tetikçi" Cem Küçük, gazeteci Can Ataklı'yı tehdit etti, Kemal Kılıçdaroğlu için ise "zavallı adam" ifadesini kullandı.

Ben istediğimi tutuklatırım

Ben istediğimi tutuklatırım

1AN TV'de yayınlananCem Küçük, Cemil Barlas ve Can Ataklı'nın katıldığı  '1 Haber 3 Yorum' programında canlı yayında tehditler ve hakaretler havada uçuştu.

Program sırasından Can Ataklı'nın, "OHAL var buna rağmen bombalar patlıyor. Komplo arayacaksak, 9 gün sonra CHP'nin mitingi var orda. Adana'da bir bomba patlıyor. OHAL'in uzaması için her şey oluyor Türkiye'de" sözü üzerine araya giren Cemil Barlas, Ataklı'ya,  "Yani, OHAL'i kim uzatmak istiyor Türkiye'de?" sorusu yöneltti.

Cem Küçük ise bu sırada, "Hükümet" diye söz girdi. Barlas, "Yani hükümet mi patlatıyor bu bombaları?" demesi üzerine canlı yayında sert tartışmalar yaşandı.

Tartışmanın uzaması sonrası Cem Küçük ekranlara dönerek, "Sayın Başbakanım, buradan söylüyorum, siz öldürmüşsünüz, bunu açıktan açıklayın. Bu insanların katili sizmişsiniz!" dedi. Can Ataklı ise, "Aferin haa! Bunu istersen savcılığa gidelim, özel harekat gelsin alsın, sen ne yapmak istiyorsun?" tepkisini verdi. Cem Küçük ise, "Ben istediğim adamı tutuklatırım merak etme" dedi.

New York Times'ın "kiralık katil" dediği Cem Küçük CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu için ise "zavallı adam" ifadesini kullandı. 
<< Önceki Haber Ben istediğimi tutuklatırım Sonraki Haber >>
ÖNE ÇIKAN HABERLER