'Benim evlatlarım sayılan bu çocukları nasıl kurtaramadım diye ağlıyorum'
⏱ Okuma Süresi 2 dk•Yayınlanma Salı, Şubat 20 2018
Meriç'teki bot faciasından kurtulan Fatih Yaşar euronews kanalına açıklamalarda bulundu
Geçtiğimiz hafta Meriç üzerinden Yunanistan'a geçmeye çalışırken botları alabora 8 kişiden sadece bir kişi kurtuldu. Üç kişinin ise naaşına ulaşıldı. Meriç'in soğuk sularına kapılan diğer 4 kişiden henüz hiçbir iz yok.
Botta bulunanların kimlikleri kısa sürede ortaya çıktı. Uğur ile Ayşe Abdurrezzak çifti ve iki çocukları Halil Münir (3) ve Abdülkadir Enes (11) ile çıkmıştı yola. Onlara Fahrettin ile Aslı Doğan ve 2.5 yaşındaki çocukları İbrahim Selim eşlik ediyordu.
Euronews muhabiri Michalis Arampatzoglou, faciadan sağ kurtulan tek isim olan Fatih Yaşar ile Atina'da görüştü. 35 yaşındaki Yaşar, Gülen Cemaati üyesi olduğu gerekçesiyle 14 ay tutuklu kaldıktan sonra geçtiğimiz Kasım ayında tahliye olmuş.
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.Yasadışı bahis baronu, 'Ersan Şen pişmanlığını' anlattı2.Erdoğan'ı bile kıskandıran 3 kamu işçisi: Maaşları Erdoğan'ın maaşını ikiye katlıyor3.Trump’tan ‘Venezuela’ya ikinci saldırı çıkışı4.Cezaevinde Veyis Ateş ile karşılaşan Mehmet Akif Ersoy ne yaptı?5.THY, İran seferlerini iptal etti!
6.9 eyalette kırmızı alarm verildi! Almanya'da son 15 yılın en sert kışı yaşanıyor...7.Suriye'de sıcak saatler: SDG-YPG tahliyeyi reddetti, çatışmalar şiddetleniyor8.'Cebimizden 5 kuruş çıkmayacak' denmişti: Şehir hastaneleri kara delik oldu!9.İstanbul Baro yönetimi beraat etti!10.Borsa İstanbul’da manipülasyon soruşturması: 15 kişi tutuklandı

PROF. DR. OSMAN ŞAHİN

SAFVET SENİH

ERTUĞRUL İNCEKUL

ABDULLAH AYMAZ

ARİF ASALIOĞLU
ÇOK OKUNAN HABERLER







