Bu akşam naat gecesi canlı yayında

21 Mayıs Cumartesi günü Berâat Kandilini idrak edeceğimiz akşam sizleri iki sürpriz bekliyor. Birincisi, Almanya’da düzenlenecek olan Naat programı Türkiye saati ile 20:00’de www.youtube.com/turkceder internet adresi üzerinden, İkincisi de Bamteli sohbeti Türkiye saati ile 22:30’da www.youtube.com/HerkulNagme internet adresi üzerinden canlı olarak yayınlanacak.

Naat Gecesi



DÜNYA ÇOCUKLARI’NDAN "NAAT GECESİ PROGRAMI"
 
Dünya Çocuklarını Naat Gecesi heyecanı sardı. İslam dünyasının büyük heyecanla beklediği günlerinden olan Berâat Kandili’nin idrak edileceği gecede Türkçe Olimpiyatları’na katılan çocuklar, "Naat Gecesi Programı " düzenlenecek.
 
Peygamber Efendimiz’i (s.a.s.) anma ve sevgisini bütün dünyaya yaymak amacıyla düzenlenen Naat programı Almanya’nın Düsseldorf şehrinde yapılacak. ISS Dome adlı kapalı spor salonunda düzenlenecek olan program, bu yıl bir çok sürprizi birden yaşatacak.





YOUTUBE ÜZERİNDEN CANLI YAYIN
 
Türkçe Olimpiyatları kapsamındaki yarışmalar için kendi ülkelerindeki Türk Okulları’nda Türkçe öğrenen müslüman öğrenciler, gönülleri fethetmek için 21 Mayıs Cumartesi akşamı Berat Kandili’mize konuk olacak. Kalplere huzur dolu bir gece yaşatmak için hazırlanan "Naat Gecesi" programı Türkiye saati ile 20:00’de www.youtube.com/turkceder kanalı üzerinden canlı olarak yayınlanacak.
 
CANLI BAMTELİ SOHBETİ
 
Öte yandan Mübarek Kandil gecesinde bir sürpriz de Fethullah Gülen Hocaefendi'den geldi. Bamteli sohbeti de Kandil Gecesi dolayısıyla YouTube'dan (www.youtube.com/HerkulNagme) canlı olarak yayınlanacak.
 
YENİLİKLERLE FARKLI BİR ATMOSFER YAŞATACAK
 
Her yıl farklı formatlarla yapılan Naat programı bu yıl da, İslam Alemi’nin en önemli gecelerinden olan Berat Kandili’nde manevi dünyamıza ışık saçacak yeniliklerle dolu bir atmosferde gerçekleştirilmeye hazırlanıyor.
 
İLAHİLER, DUALAR, NAATLAR
 
Peygamber sevgisini, ilahiler, dualar ve notaların dili ile anlatacak öğrenciler, hem Türkçe hem de kendi dillerinde Naatlar ile Müslüman Alemi’nin manevi dünyasına feyz dolu bir gece yaşatmak için bütün çalışmalarını tamamladı.
 
YENİ BESTELERLE PEYGAMBER SEVGİSİ ANLATILACAK
 
Binlerce kişinin katılacağı programda birbirinden etkileyici görsel efektlerle ve yeni bestelerle sürpriz eserleri seslendirecek olan öğrenciler, büyük ayrışma yaşayan günümüz dünyasına Peygamber Efendimizi sevdirmek ve genç kalplere aşılamak için gayret gösterecek.
 
NAAT PROGRAMI VE BAMTELİ CANLI YAYINLANACAK
 
Almanya’da düzenlenecek olan Naat programı Türkiye saati ile 20:00’de www.youtube.com/turkceder internet adresi üzerinden, Bamteli sohbeti ise Türkiye saati ile 22:30’da www.youtube.com/HerkulNagme internet adresi üzerinden canlı olarak yayınlanacak.
 
 
Geçen yıllarda düzenlenen Türkçe Olimpiyatları Naat Gecesi klipleri 
https://www.youtube.com/playlist?list=PLnrh4qZRh51Qz7UJD6z3manky2LJ6kIXZ
<< Önceki Haber Bu akşam naat gecesi canlı yayında Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER