Kenan'ın durumunda değişiklik olmadı

Kenan Işık'ın eşi Beril Işık'tan Adalet ve Kalkınma Partisi'nin (AKP) medya havuzunda yer alan Sabah gazetesinin yazarı Yüksel Aytuğ'un makalesi hakkında açıklama geldi. Işık, "Kenan'ın durumunda o zamandan bu yana önemli bir değişiklik olmadı." dedi.

SHABER3.COM

Adalet ve Kalkınma Partisi'nin (AKP) medya havuzunda yer alan Sabah gazetesinin yazarı Yüksel Aytuğ, altı yıldan fazladır yoğun bakımda olan ve bilinci kapalı olarak tedavisine devam edilen sanatçı Kenan Işık'ın tedavisinde başarı elde edildiğini ve artık önceki safhanın çok ilerisinde olunduğunu belirtti.

Aytuğ köşesinde, "Kenan Bey söylenenleri duyuyor. Gözleri ile konuşuyor. fakat tepki veremiyor henüz. Yoğun bir biçimde fizyoterapi ve ergoterapi tedavisi görüyor. Bakışlarıyla etrafındakileri takip edebiliyor. Artık gözleriyle iletişim kurabiliyor. Tekerlekli sandalyesinde bazen tüm gün oturuyor. Vücudunu artık bütünüyle kendisi tutabiliyor, dik durabiliyor. Daha önce bunların hiçbirini yapamıyordu." ifadelerini kullandı.  

Kenan Işık'ın eşi Beril Işık ise Aytuğ'un bu yazısının ardından medyaya yaptığı açıklamada iddiaları tekzip ederek, "Kenan'ın durumunda o zamandan bu yana önemli bir değişiklik olmadı." dedi.
<< Önceki Haber Kenan'ın durumunda değişiklik olmadı Sonraki Haber >>
ÖNE ÇIKAN HABERLER