Berlin'deki patlamada ölen kişi Türk çıktı
⏱ Okuma Süresi 2 dk•Yayınlanma Salı, Mart 15 2016
Paylaş
X Post
Almanya'nın başkenti Berlin'de seyir halindeki bir araçta patlama meydana geldi. Sabah saat 8:00 civarında meydana gelen patlamada aracın sürücüsü hayatını kaybetti.

Almanya'nın başkenti Berlin’de sabah saat 07.50 civarında seyir halinde patlayan araçtaki kişi Türkiye kökenli çıktı. Araca bomba yerleştirildiği tahmin ediliyor. Olayın Türk-Rus uyuşturucu mafyası hesaplaşması olduğu sanılıyor.
Berlin’de bu sabah patlayan araç büyük korku yarattı. Kentin Charlottenburg semtindeki Bismarck Caddesi’nde seyir halindeyken patlayan aracın, terör saldırısı amacıyla infilak ettirildiğinden şüphelenildi. Aracın büyükelçilikler ve hükümet binalarının yer aldığı semt istikametinde gitmesi, bu şüpheyi daha da güçlendirdi.
Ancak olayı soruşturan polis ve savcılık, terör saldırısı düşüncesiyle hareket etmediklerini açıkladı. Berlin Savcılığı Sözcüsü Martin Steltner, ‘cinayet’ üzerinde durduklarını söyledi. Patlayan araçta ölen sürücünün kimliğinin Mesut T. olduğu belirlendi.

RUS MAFYASI MI?
43 yaşındaki Mesut T.’nin daha önce Polonya’da uyuşturucudan hapis yattığı ve bir süre önce Rus mafyasıyla sorun yaşadığı belirtildi.
Mesut T.’nin kullandığı araca Rus mafyasının bombayı yerleştirmiş olabileceğinden şüpheleniliyor. Savcılık sözcüsü Steltner, bombanın aracın altına yerleştirildiğini belirtti ve “Biz cinayetin aracın altına yerleştirilen
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.Merkez Bankası faiz kararını açıkladı2.Trump’tan çok tartışılacak vaat: Ara seçimleri kazanırsa, her bir yetişkine 5 bin dolar verecek3.İran'dan ağır cevap: 9 ABD savaş uçağı vuruldu4.Maltepe’de silahlı saldırı alarmı: 2 ölü 1 yaralı var!5.Merz, AfD ve lideri Weidel'ı 'etnik temizlik'le suçladı
6.AKP transferi sonrası Özlem Çerçioğlu ailesine büyük TOGG kıyağı7.İmamoğlu'nun kayınbiraderine 220 gün sonra tahliye8.ABD ve Avrupa'dan gelen açıklamalar sonrası altın çakıldı!9.Almanya'nın Türkiye kökenli Başbakanı Özdemir'den AfD eleştirisi: 'Hükümetimizin de payı var'10.Kaşif Kozinoğlu soruşturması: İkisi gazeteci 9 kişi daha gözaltına alındı

CUMA KARAMAN

SAFVET SENİH

TÜRKMEN TERZİ

ABDULLAH AYMAZ

ARİF ASALIOĞLU
ÇOK OKUNAN HABERLER












