Berlusconi: Başıma gelen en zorlu şey
⏱ Okuma Süresi 1 dk•Yayınlanma Pazartesi, Eylül 14 2020
İtalya'nın eski başbakanı Silvio Berlusconi,11 günlük yeni tip Koronavirüs (Covid-19) tedavisinin akabinde taburcu edildi.
83 yaşındaki Silvio Berlusconu, Sardinya'daki villasından döndükten sonra Koronavirüs testi pozitif çıkmıştı. 3 Eylül'de akciğer enfeksiyonu sebebiyle hastaneye kaldırılmıştı.
T24'ün haberine göre hastane çıkışında gazetecilere açıklamalarda bulunan Berlusconi, "İlk üç gün çok zordu.. Covid-19 başıma gelen en zorlu şey." dedi.
Berlusconi sözlerine, "Görüşünüşe göre yine kurtuldum." diyerek son verdi.
Berlusconi'nin iki çocuğu da Koronavirüs'e yakalanmıştı.
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.Süper ligde top koşturan futbolcuya silahlı saldırı: Durumu kritik!2.AB'ye ilticada 'Ruanda modeli': Sığınmacılar Mısır, Fas ve Tunus gibi ülkelere gönderilecek3.'Soruşturmada 100'e yakın isim var': Kimlerin başı yanacak?4.Zelenskiy'den endişelendiren savaş açıklaması...5.MSB'den İHA savunması: Neden Türkiye'nin göbeğine gelene kadar düşürülmedi?
6.Dünyanın en pahalı şehirleri açıklandı: İstanbul'un listedeki sırası dikkat çekici7.Zehra Kınık'a ödül gibi ceza8.Ünlü isimlere uyuşturucu operasyonu: Listede kimler var?9.2,5 milyar dolar çöp mü oldu? AKP S-400'ler için 'U' dönüşüne hazırlanıyor10.Bahçeli'den Öcalan mitingi açıkalaması: 'Büyütülecek bir husus değil'

SAFVET SENİH

NUMAN YILMAZ YİĞİT

CUMA KARAMAN

ERTUĞRUL İNCEKUL

ABDULLAH AYMAZ
ÇOK OKUNAN HABERLER

Süper ligde top koşturan futbolcuya silahlı saldır...

AB'ye ilticada 'Ruanda modeli': Sığınmacılar Mısır...

'Soruşturmada 100'e yakın isim var': Kimlerin başı...

Zelenskiy'den endişelendiren savaş açıklaması...

MSB'den İHA savunması: Neden Türkiye'nin göbeğine ...


