Beşer Eğitim Kurumları'nda ödül töreni

Beşer Eğitim Kurumları'nda ödül töreni

Malatya Beşer Eğitim Kurumları bünyesinde bulunan Rahime Batu, Dr. Hayrunnisa Batu, Manas Anaokulu ve Turgut Özal Okulları'nda 2014-2015 eğitim-öğretim sezonu boyunca ulusal, uluslar arası, ülke, bölge ve il çapında, düzenlenen farklı branşlardaki yarışmalarda başarılı olan öğrenciler ödüllendirildi.

Malatya Altın Kayısı Ramada Plaza Otel'inde gerçekleştirilen ödül törenini Samanyolu Haber televizyonu editörü ve sunucusu Asım Yıldırım sundu. Törene öğrenci, öğretmen, velilerin yanı sıra birçok işadamı ve sivil toplum kuruluşları katıldı. Bu yıl 4. sü gerçekleştirilen törende konuşan Beşer Eğitim Kurumları Genel Müdürü Zeki Göçer, gelenekselleştirmeyi hedefledikleri ödül töreniyle marifetli öğrencilere iltifat etme imkanı bulduklarını ifade etti. Modern eğitim teknikleriyle ülkesine faydalı, mütevazı, çalışkan, hedefi olan öğrenciler yetiştirme çabası içinde olduklarını belirten Göçer, özverili eğitimciler ve teknoloji destekli eğitimle ciddi başarılar elde etmenin mutluluğunu yaşadıklarını dile getirdi.

Göçer, şöyle devam etti: "Başarının artması için önemli parametrelerden birinin de ödüllendirme olduğuna inanıyoruz. Bu sebeple bir yıl boyunca en çok kitap okuyan öğrenciler, ulusal ve uluslararası yarışmalar, liselere ve üniversiteleri giriş sınavlarında başarılı olan öğrencileri ödüllendiriyoruz. Onları bin bir fedakârlıkla eğiten öğretmenlerimizi ve her türlü desteği veren velilerimize teşekkür ediyoruz."

Gelecek yıl için öğrenci kayıtlarının devam ettiğini ifade eden Göçer, bu sene erken kayıt sezonunda okullarının yoğun ilgi gördüğünü dile getirdi. Göçer, bazı sınıflar için kayıtların dolma noktasına geldiğini kaydetti.

Konuşmanın ardından ödül törenine geçildi. Törende LYS, LGS gibi üniversiteye giriş sınavlarında, seviye tespit sınavlarında, TÜBİTAK proje yarışmalarında, ulusal ve bölgesel spor yarışlarında derece elde eden toplam 170 öğrenciye ödül verildi.

Ayrıca Kimse Yok Mu Derneği aracılığıyla 3 yıl önce Türkiye'ye gelen ve Rahime Batu Lisesi'nde orta öğrenimini tamamlayan Somalili öğrenciler mezuniyet sevinci yaşadı. Mohamed Abdulkadır, Somalili öğrenciler adına yaptığı konuşmada, kendilerine burada okuma fırsatı sunanlara şükran borçları olduğunu dile getirdi. CİHAN
<< Önceki Haber Beşer Eğitim Kurumları'nda ödül töreni Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER