Beşiktaş Başkanı Orman'a onur, Gomez'e yabancı sporcu ödülü


Beşiktaş Jimnastik Kulübü Başkanı Fikret Orman ile golcü oyuncusu Mario Gomez'e 'Spora, Sanata, Tasarıma, Işık Tutanlar' adı altında düzenlenen organizasyonda ödül verildi.

FMV Işık Okulları'nın, 2009 yılından beri geleneksel olarak sürdürdüğü ödül programının, içeriğine bu yıl sanat tasarım alanını da ekleyerek 8'inci kez düzenledi. 'Spora, Sanata, Tasarıma, Işık Tutanlar' adı altında, okulun Nişantaşı Kampüsü'nde düzenlenen ödül töreninde Türkiye'nin spor, sanat ve tasarım alanında en başarılı kabul edilen isimlerine ödül verildi.

Törene, FMV yöneticilerinin yanı sıra, spor, sanat ve iş dünyasından önemli isimler ile okulun öğrenci, öğretmen ve velileri katıldı. Bu yıl kuruluşunun 130'uncu yılını kutlayan FMV Işık Okulları'nın hayata geçirdiği Işık Spor Sanat Tasarım Akademisi tarafından 'Spora, Sanata, Tasarıma, Işık Tutanlar' adı altında verilen ödüllerden Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman ile Alman golcü oyuncusu Mario Gomez'e de verildi.

Başkan Fikret Orman ve siyah beyazlı ekibin golcü oyuncusu Mario Gomez ödül törenine katılmazken, ikilinin ödüllerini ise Kartal Yuvası'ndan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Emre Kocadağ ile futbol takımının tercümanı Arda Kabaklı aldı.

Toplamda 15 ödülün dağıtıldığı törende, Başkan Fikret Orman, '130. Yıl Onur Ödülü', futbolcu Mario Gomez de 'Yılın Yabancı Sporcusu' ödülünün sahibi oldu.

Ödül töreninde konuşan Kartal Yuvası'nda Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Emre Kocadağ, "Işık Lisesi, izlediğim kadarıyla çok önemli isimler yetiştirmiş bir eğitim kurumu. Başkanımız da Işıklı olduğunu her fırsatta çok gurur duyduğunu dile getiriyor. Ben de yakın bir çalışma arkadaşı olarak buna şahit oluyorum. İnşallah bundan sonra da güzel bir gençlik yetişir. Bu hafta inşallah stadımızı açacağız. Başkanımızın çok önemli işleri vardı. Katılamadığı için özürlerini iletiyor, saygılarını sunuyor. Teşekkür ediyoruz." dedi.

Spora Sanata Tasarıma Işık Tutanlar Ödülleri'nde şu isimler ödüle layık görüldü:
2015 Yılının Spora Işık Tutanlar;
Yılın Antrenörü: Zeljko Obradovic
Yılın Erkek Sporcusu: Arda Turan
Yılın Fair Play Ödülü: Sinan Güler
Yılın Genç Sporcusu: Furkan Korkmaz
Yılın Kadın Sporcusu: Çağla Büyükakçay
Yılın Paralimpik Sporcusu: Beytullah Eroğlu
Yılın Spor Basın İletişim Ödülü: Nebil Evren
Yılın Takımı: Fenerbahçe Ülker Basketbol Takımı
Yılın Yabancı Sporcusu: Mario Gomez
130. Yıl Onur Ödülü: Fikret Orman

2015 Yılının Sanata Tasarıma Işık Tutanlar;
Müzik: Fahir Atakoğlu
Görsel Sanatlar: Prof. Dr. Süleyman Saim Tekcan
Tiyatro ve Sinema: Ali Sunal ve Doğa Rutkay
Tasarım: Tuvana Büyükçınar
Edebiyat: Attila İlhan
CİHAN
<< Önceki Haber Beşiktaş Başkanı Orman'a onur, Gomez'e yabancı sporcu... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER