Beşiktaş, Bucaspor maçı için İzmir'e geldi


Beşiktaş, Türkiye Kupası son 16 turunda Bucaspor ile deplasmanda oynayacağı maç için İzmir'e geldi. Siyah beyazlı taraftarlar, kafileyi alkışlarla coşkulu bir şekilde karşıladı.

Türkiye Kupası son 16 turunda Bucaspor'la eşleşen Beşiktaş kafilesi Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan kalkan özel uçakla İzmir'e geldi. Kafileyi Adnan Menderes Havalimanı'nda taraftarlar meşalelerle karşıladı. Taraftarlar oyuncularla fotoğraf çektirmek için adeta birbiriyle yarıştı.

Türkiye Kupası son 16 turunda karşı karşıya gelecek olan Bucaspor ile Beşiktaş maçı yarın saat 17.45'te Yeni Buca Stadı'nda başlayacak.

İzmir'e gelen Beşiktaş kafilesinde; Başkan Fikret Orman ve İkinci Başkan Ahmet Nur Çebi yer aldı. Teknik Direktör Şenol Güneş, Bucaspor maçı kadrosuna şu oyuncuları dahil etti;

Tolga Zengin, Denys Boyko, İsmail Köybaşı, Ersan Adem Gülüm, Jose Sosa, Dusko Tosic, Oğuzhan Özyakup, Luiz Rhodolfo, Olcay Şahan, Alexis Delgado, Atiba Hutchınson, Veli Kavlak, Gökhan Töre, Andreas Beck, Mario Gomez, Necip Uysal, Kerim Freı, Cenk Tosun
CİHAN
<< Önceki Haber Beşiktaş, Bucaspor maçı için İzmir'e geldi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER