Beşiktaş-Çaykur Rizespor maçında ilk 11'ler belli oldu


Süper Lig Hasan Doğan Sezonu'nun 8. haftasında Beşiktaş ile Çaykur Rizespor arasında oynanacak mücadelede takımların ilk 11'leri belli oldu.

Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda oynanacak ve saat 20.00'de başlayacak maçta, hakem Alper Ulusoy görev yapacak. Siyah beyazlılar, Çaykur Rizespor karşısında galip gelerek hafta içi UEFA Avrupa Ligi'nde Rusya'nın Lokomotiv Moskova takımı ile deplasmanda yapacağı karşılaşma öncesi moral bulmak istiyor.

2 FUTBOLCU CEZA SINIRINDA

Çaykur Rizespor karşılaşması öncesi Beşiktaş'ta Ersan Adem Gülüm ve Oğuzhan Özyakup, sarı kart ceza sınırında bulunuyor. Süper Lig'de 3'er sarı kartı bulunan Ersan Adem Gülüm ve Oğuzhan Özyakup, Karadeniz ekibi karşısında da sarı kart görmeleri durumunda cezalı duruma düşecek ve Süper Lig'in 9. haftasında oynanacak olan Antalyaspor deplasmanında takımdaki yerlerini alamayacaklar.

Takımlar sahaya ise şu onbirler ile çıkacak:

Stat: Başakşehir Fatih Terim
Hakemler: Alper Ulusoy, Mustafa Emre Eyisoy, Serkan Gençerler
Beşiktaş: Tolga Zengin, Beck, Ersan Adem Gülüm, Rhodolfo, İsmail Köybaşı, Atiba Hutchinson, Oğuzhan Özyakup, Gökhan Töre, Jose Sosa, Olcay Şahan, Mario Gomez
Çaykur Rizespor: Itandje, Robin, Viera, Oboabona, Eren Albayrak, Murat Duruer, Koray Altınay, Ahmet İlhan Özek, Deniz Kadah, Makiadi, Kweuke.
CİHAN
<< Önceki Haber Beşiktaş-Çaykur Rizespor maçında ilk 11'ler belli oldu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER