Beşiktaş Çaykur Rizespor'u 3-0 yendi

Milli maçlar için verilen arayı hazırlık maçı yaparak değerlendiren Beşiktaş, Çaykur Rizespor ile Atatürk Olimpiyat Stadı'nda karşılaştı. Mücadele Beşiktaş'ın 3-0 galibiyeti ile sona erdi.

Beşiktaş Çaykur Rizespor'u 3-0 yendi

Çaykur Rizespor, ideal kadroya yakın bir diziliş ile sahada yer alırken, Beşiktaş'ta Milli Takımlarda olan 9 oyuncuya sakatlıkları bulunan Sosa, Veli, Gökhan Töre ve Tolga Zengin'in eklenmesiyle A Takımdan sadece 9 oyuncu ilk onbirde sahaya çıktı.


Yavaş bir tempoda geçen karşılaşmanın ilk yarısı 38. dakikada Tosic'in attığı gol ile Beşiktaş'ın 1-0'lık üstünlüğüyle kapandı.


Beşiktaş ikinci devrenin 58. dakikasında genç oyuncusu Hamza ile farkı ikiye çıkardı. 61. dakikada bu kez başka bir genç oyuncu Sedat skoru 3-0'a getirdi. Mücadelenin kalan dakikalarında başka gol olmadı ve Beşiktaş Çaykur Rizespor'u 3-0 yendi.


Siyah Beyazlı takımda Necip Uysal, iki asist yapan Serdar Kurtuluş ve istekli oyunu ile Tolgay Arslan dikkat çeken isimler olurken, alt yapıdan gelen genç oyuncular teknik heyetten geçer not aldı.

<< Önceki Haber Beşiktaş Çaykur Rizespor'u 3-0 yendi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER