Beşiktaş-Gençlerbirliği maçının yeri belli oldu

Süper Lig'in 22. haftasında oynanacak olan Beşiktaş-Gençlerbirliği maçının stadı Atatürk Olimpiyat Stadı olarak belirlendi.

Beşiktaş-Gençlerbirliği maçının yeri belli oldu

Bu sezon derbi ve kupa dışındaki iç saha maçlarını Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda oynayan Beşiktaş, fikstüre göre aynı stada 10 günde 3 maç denk gelmesi sebebiyle Gençlerbirliği karşılaşmasını Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynayacak.

Türkiye Futbol Federasyonu'nun resmi internet sitesindeki maç takviminde, Beşiktaş ile Gençlerbirliği arasındaki karşılaşmanın stadı Atatürk Olimpiyat Stadı olarak yazıldı.
Bu yöndeki talebin Başakşehirspor Kulübü'nden geldiği ve Futbol Federasyonu'nun da bu talebe olumlu baktığı öğrenildi.

10 günde 3 maç oynamanın saha zemininde ciddi problemler yaratabileceğini ve ligin geri kalanında Fatih Terim Stadı'nı Beşiktaş'a tahsis etmelerinin zora gireceğini bildiren Başakşehirspor yönetimi bu uygulamanın sadece 1 maçlık olacağını belirtti.

Yönetim'den taraftara uyarı

Öte yandan Beşiktaş Kulübü taraftarlarını uyararak bu akşamki Mersin İdman Yurdu maçı dahil hiç bir maçta küfür edilmemesini istedi.

Daha önce aldığı cezalarla 'seyircisiz oynama' sınırına gelen Beşiktaş Mersin İdman Yurdu maçında da küfürden dolayı ceza alırsa Gençlerbirliği maçını seyircisiz oynamak zorunda kalacak.

Kulüp internet sitesi ve sosyal medya hesapları aracılığı ile taraftarlar uyarılarak 'Mersin İdmanyurdu ile Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda oynayacağımız karşılaşmada cezaya sebep olabilecek hiçbir girişime izin vermeyiniz' denildi.

Beşiktaş'ın taraftara yaptığı uyarı şu şekilde:

'Büyük Beşiktaş Taraftarı.

Beşiktaşımız, şampiyonluk yolunda önemli bir aşamadan geçiyor.
Büyük taraftarımızı çeşitli yöntemlerle ve farklı konularla provake etmeye çalışanların varlığı herkesin malümudur.

Beşiktaş hassasiyetlerine ve Beşiktaş'ın değer verdiği isimlere taciz girişiminde bulunarak, sizleri tribünlerde kötü söz söylemeye ve küfür ettirmeye çalışanların amaçları aslında çok farklı.Zira amaç; sizleri provake ederek tribünlere kötü söz ve küfürü yaygınlaştırmak ve Beşiktaşımızın çok önemli bu dönemeçte ceza almasını sağlamaktır.Bu tuzağa hiçbir Beşiktaşlı'nın düşmeyeceğine inancımız tam.Mersin İdmanyurdu ile Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda oynayacağımız karşılaşmada cezaya sebep olabilecek hiçbir girişime izin vermeyiniz.Tam bir futbol şöleni anlayışında, fair-play çerçevesinde tribünlerdeki desteğiniz takımımıza güç katacaktır. Büyük taraftarımıza teşekkürlerimizle'

<< Önceki Haber Beşiktaş-Gençlerbirliği maçının yeri belli oldu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER