Beşiktaş'ın son antrenmanına Motta ve Ersan Gülüm de katıldı


Beşiktaş, Antalya'daki son antrenmanına gerçekleştirdi. Siyah - beyazlı takımın akşamki antrenmanına Antalyaspor'la anlaştığı yönünde iddialar çıkan Ramon Motta ve kısa süre önce evlenen Ersan Gülüm de katıldı.

Beşiktaş, Süper Lig'in devre arası hazırlıklarını Antalya'nın Serik ilçesine bağlı Belek turizm bölgesinde bulunan Gloria Sports Arena'da bugün akşam yaptığı antrenmanla tamamladı.

Teknik Direktör Şenol Güneş yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanda futbolcular kondisyon, taktik ve çift kalede maç yaptı. Oyuncuların antrenman boyunca morallerinin yüksek olması dikkat çekerken siyah beyazlıların sık sık aralarında şakalaştığı görüldü.

Beşiktaş'ın Antalya kampının son günündeki antrenmanlara ise Antalyaspor'la anlaştığı iddia edilen Ramon Motta'nın katılması dikkat çekti. Motta'nın moralinin yüksek olduğu ve oyuncu arkadaşlarıyla sürekli diyalogda olması dikkat çekti. Ayrıca Avustralya'da yapılan törenle Emel Kurtuluş'la hayatını birleştiren Ersan Gülüm de son idmana katıldı.

Siyah - beyazlıların antrenman başında ilginç bir olay ile karşı karşıya kaldı. Antrenman için çıktığı yeşil zeminde saha içerisinde bulunan fıskiyelerin birden çalışmasıyla futbolcular soğuk havada ıslanmamak kaçıştı.

Beşiktaş, yarın Ziraat Türkiye Kupası'nda oynayacağı 1461 Trabzonspor maçı için Trabzon'a uçacak.
CİHAN
<< Önceki Haber Beşiktaş'ın son antrenmanına Motta ve Ersan Gülüm... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER