Beşiktaş, kupasına kavuştu

Beşiktaş, 14. şampiyonluğunu doyasıya kutladı. Dolmabahçe siyah beyaz renklere büründü. Kartal, kupasını kaldırırken büyük coşku yaşandı.

Beşiktaş, kupasına kavuştu


Süper Lig’de, TFF başkanlarından merhum Hasan Doğan’ın ismini taşıyan 2015-16 sezonunu zirvede tamamlayan Beşiktaş, kupasına kavuştu. Vodafone Arena’da düzenlenen muhteşem kutlamada camia, 14. şampiyonluğun mutluluğunu hep birlikte yaşadı. Siyah-Beyazlı renklere gönül verenler, fiyatları 60 ila 325 TL arasında değişen biletlere yoğun ilgi gösterdi.

BOĞAZ’DA MÜTHİŞ ŞÖLEN

Etkinlikler, dün öğleden sonra Ümraniye’de başladı. Tesislerden yola çıkan Siyah-Beyazlılar, Anadolu Yakası’ndan tekneyle Boğaz’ı aştı. 16.00 sıralarında Kandilli-Vaniköy civarında tekne sahiplerinin kafileye eşlik etmesiyle Boğaz’da muhteşem anlar yaşandı. Ardından karaya ayak basıldı ve Dolmabahçe’de bekleyen binlerce Beşiktaşlı ile kucaklaşıldı.

OTOBÜS TURU İPTAL

Yapılması planlanan Beşiktaş gezisi güvenlik gerekçesiyle iptal oldu. 50 metrelik mesafeyi 20-25 dakika civarında kat eden takım, 19.00 gibi yeni stada ulaştı. Almanya’nın Leipzig ekibinde forma giyen eski Kartal Atınç Nukan istek üzerine ‘üçlü’ diye tabir edilen şovu yaptırdı.

SANATÇILAR COŞTURDU

Gökhan Tepe, Feridun Düzağaç, Emre Kaya, Simge, Ali Altay, Kutsi, Hakan Altun ve Birol Can’ın performanslarıyla müzik ziyafeti vardı. Kartal’ın Sırp stoperi Dusko Tosic’in eşi Jelena da sahneye çıktı. Sahanın içinde müthiş bir ses, ışık ve video görseli gerçekleştirildi. Futbolcuların ve teknik heyetin çağırılması esnasında coşku iyice arttı. Kupa merasiminin akabinde oyuncular, Vodafone Arena’da tur attı.

Gomez’in gönlü kalmaktan yana

Beşiktaş’ın forveti Mario Gomez, kariyerine Siyah-Beyazlı kulüpte devam etme kararı aldı. Ülkesine konuşan Alman golcü, Bundesliga’ya dönüşünün şu an mümkün gözükmediğini söyledi. Panzer, “İnanılmaz bir yıl geçirdim. Eski formuma kavuştum.” dedi. Bonservisinin bulunduğu Fiorentina ile görüşmelerin devam ettiğini bildiren yetenekli futbolcu şunları kaydetti: “Süreç uzayabilir ama sıkıntı yok. Sona doğru da olsa kararın sağlanması.”

ŞAMPİYONLUK İÇİN NE DEDİLER?

Şenol Güneş: Bu inanılmaz bir atmosfer.
Metin Albayrak: 100’er bin euro prim verdik.
Mario Gomez: Denize düşen yüzecek.
Jose Sosa: Böyle bir kutlama görmedim.
Atiba Hutchinson: Bunun tarifi yok.
Gökhan Töre: Şampiyon, inanamıyorum.
Quaresma: Bunu tekrar yaşamak istiyorum.
Marcelo Guedes: Bu bir rüya olmalı.
Tolga Zengin: Muhteşem bir kutlama.
Olcay Şahan: Kutlamada da 1 numarayız.
Serdar Kurtuluş: Sadece susuyorum.
İsmail Köybaşı: Gururluyum, mutluyum.

<< Önceki Haber Beşiktaş, kupasına kavuştu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER