Beşiktaş, Medicana Sivasspor maçı hazırlıklarına ara vermeden başladı


Yeni yapılan stadı Vodafone Arena'daki ilk maçında Bursaspor'u 3-2 yenerek şampiyonluk yolunda önemli bir avantaj yakalayan Beşiktaş, çalışmalarına ara vermeden başladı.

Siyah beyazlılar, Spor Toto Süper Lig Hasan Doğan Sezonu'nun 29. haftasında Medicana Sivasspor ile deplasmanda cumartesi günü oynayacağı maçın hazırlıklarına ara vermeden yaptığı idmanla başladı. Basına kapalı olan antrenmanın yaklaşık 1.5 saat sürdüğü açıklandı.

BJK Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri'nde Teknik Direktör Şenol Güneş yönetiminde yapılan antrenman dinlenme, kondisyon ve taktik çalışması şeklinde geçti.

Dünkü Bursaspor maçında oynayan futbolcular salonda rejenarasyon antrenmanıyla günü tamamlarken, diğer oyuncular ise sahada ısınma koşuları ve streching çalışması yaptı. Antrenmanda pas çalışması, 5'e 2 top çalışması, orta, şut ve minik kale maç çalışmasının yer aldığı programların ardından antrenman yarım sahada çift kale maç ve şut çalışması ile sona erdi.

Beşiktaş, Medica Sivasspor ile 16 Nisan Cumartesi günü saat 19.00'da Sivas 4 Eylül Stadı'nda oynayacağı maçın hazırlıklarına yarın saat 17.00'de basına açık yapacağı antrenmanla devam edecek.
CİHAN
<< Önceki Haber Beşiktaş, Medicana Sivasspor maçı hazırlıklarına... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER