Beşiktaş - Mersin İdmanyurdu maçının ilk 11'leri belli oldu


Süper Lig 2015 - 2016 Hasan Doğan Sezonu'nun ikinci yarı ilk haftasında yoğun kar yağışı nedeniyle ertelenen ve bugün saat 19.30'da kaldığı dakikadan itibaren tekrar başlayacak olan Beşiktaş ile Mersin İdmanyurdu maçında takımların ilk 11'leri belli oldu.

Ev sahibi Beşiktaş'ta yeni transferler Alexis Delgado ve Marcelo'nun maç tarihinden sonra transfer edildikleri için, Ersan Gülüm'ün Çin'e transferi ve Rhodolfo forma giyemeyecek. Siyah beyazlı ekip bu nedenlerle stopersiz olarak sahaya çıkacak. Teknik Direktör Şenol Güneş bu mevkide Necip Uysal ve Dusco Tosic'e forma verecek.

HAKEM DEĞİŞTİ

Bu arada 17 Ocak'ta başlamasından 5 dakika sonra yoğun kar yağışı sonrasında ertelenen maçta görevli olan hakem triosu Mete Kalkavan, Ceyhun Sesigüzel, Esat Sancaktar bu maçta görevlendirilmedi. Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamaya göre mücadeleyi Barış Şimşek, Uygar Bebek ve Mehmet Metin üçlüsü yönetecek.

Takımların ilk 11'leri şöyle:

Stat: Başakşehir Fatih Terim
Hakemler: Barış Şimşek, Uygar Bebek, Mehmet Metin
Beşiktaş: Tolga Zengin, Andreas Beck, Dusco Tosic, Necip Uysal, İsmail Köybaşı, Gökhan Töre, Oğuzhan Özyakup, Atiba Hutchinson, Ricardo Quaresma, Jose Sosa, Mario Gomez
Mersin İdmanyurdu: Muammer Zülfikar Yıldırım, Mehmet Enes Sığırcı, Milan Mitrovic, Serol Demirhan, Güven Varol, Murat Ceylan, Eren Tozlu, Mehmet Taş, Nguimbe Prejuce Nakoulma, Melih Gökçek (Tita), Ricardo Pedriel Suarez
CİHAN
<< Önceki Haber Beşiktaş - Mersin İdmanyurdu maçının ilk 11'leri belli oldu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER