Beşiktaş, Skënderbeu'i ağırlayacak

Beşiktaş, H Grubu'ndaki beşinci maçında bugün Arnavutluk'un Skënderbeu takımı ile karşılaşacak.

Beşiktaş, Skënderbeu'i ağırlayacak

UEFA Avrupa Ligi'nde mücadele eden temsilcimiz Beşiktaş, H Grubu'ndaki beşinci maçında bugün Arnavutluk'un Skënderbeu takımı ile karşılaşacak.

Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nda saat 20.00'de başlayacak müsabakayı Polonya Futbol Federasyonu'ndan Pawel Gil yönetecek. Gil'in yardımcılıklarını Piotr Sadczuk ve Marcin Borkowski'nin yapacağı karşılaşmada; Konrad Sapela 4. hakemlik, Bartosz Frankowski ile Krzysztof Jakubik ise ilave yardımcı hakemlik görevlerini üstlenecek. Mücadele tivibuspor'dan naklen ekranlara gelecek.
H Grubu'ndaki diğer mücadelede ise Rusya'nın Lokomotiv Moskova takımı, yine aynı saatte sahasında Portekiz temsilcisi Sporting Lizbon'u konuk edecek.

Grupta 6 puanla ikinci sırada yer alan temsilcimiz Beşiktaş'ın, Arnavutluk temsilcisi karşısında kazanması halinde gruptan çıkma yolunda büyük avantaj yakalayacak. Diğer maçta Sporting Lizbon'un, Rusya'da puan kaybetmesi durumunda Beşiktaş, gruptaki son karşılaşmalar öncesi 2. tura çıkmayı garantileyecek.

Siyah beyazlı ekibin puan kaybı ya da Sporting Lizbon'un deplasmanda kazanması halinde ise gruptan çıkacak takımlar son hafta maçlarında belli olacak.
Beşiktaş, gruptaki ilk karşılaşmasında deplasmanda Skenderbeu'yu 1-0 yenmiş, daha sonra oynadığı Lokomotiv Moskova maçları ile içerideki Sporting Lizbon maçlarında sahadan 1-1'lik skorlarla ayrılmıştı.

Grup maçlarına 1-0'lık Beşiktaş yenilgisiyle başlayan Arnavutluk temsilcisi Skenderbeu ise deplasmanlarda Lokomotiv Moskova'ya 2-0 ve Sporting Lizbon'a 5-1 kaybettikten sonra dördüncü maçında evinde Portekiz temsilcisini 3-0 yenerek gruptaki ilk galibiyetini alırken elde ettiği farklı galibiyetle de otoriteleri şaşırttı.

MUHTEMEL 11'LER VE GRUPTAKİ SON DURUM
Beşiktaş ile Skenderbeu'in maçtaki muhtemel 11'leri şöyle:
Stat: Atatürk Olimpiyat
Hakemler: Pawel Gil, Piotr Sadczuk, Marcin Borkowski (Polonya Futbol Federasyonu)
Beşiktaş: Tolga Zengin, Andreas Beck, Rhodolfo, Ersan Gülüm, İsmail Köybaşı, Necip Uysal, Oğuzhan Özyakup, Kerim Frei, Olcay Şahan, Ricardo Quaresma, Cenk Tosun
Skenderbeu: Orges Shehi, Kristi Vangjeli, Marko Radas, Bajram Jashanica, Renato Arapi, Bakary Nimaga, Sabien Lilaj, Liridon Latifi, Esquerdinha, Bernard Berisha, Peter Olayinka
H Grubu'nda beşinci maçlar öncesi son puan durumu şöyle:
Bugün
20.00 Beşiktaş – Skenderbeu
20.00 Lokomotiv Moskova – Sporting Lizbon

PUAN DURUMU
TAKIMLAR O G B M A Y AV P
Lokomotiv Moskova 4 2 2 0 7 3 4 8
Beşiktaş 4 1 3 0 4 3 1 6
Sporting Lizbon 4 1 1 2 7 8 -1 4
Skenderbeu 4 1 0 3 4 8 -4 3

KALAN MAÇLARIN PROGRAMI
22.05 Sporting Lizbon – Beşiktaş
22.05 Skenderbeu – Lokomotiv Moskova

CİHAN
<< Önceki Haber Beşiktaş, Skënderbeu'i ağırlayacak Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER