Beşiktaş'ta Bursaspor maçının hazırlıkları sürdü


İSTANBUL (CİHAN)- Süper Lig Süleyman Seba Sezonu'nun 20. haftasında yarın Bursaspor'u ağırlayacak olan lider Beşiktaş bu maçın hazırlıklarına yaptığı antrenmanla devam etti. Siyah beyazlı ekip antrenman sonrasında kendi tesislerinde kampa girdi.

Beşiktaş, Bursaspor maçı hazırlıklarını bugün yaptığı idmanla tamamladı ve kampa girdi. BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde Teknik Direktör Slaven Bilic yönetiminde basına kapalı yapılan antrenman yaklaşık 1.5 saat sürdü.

Antrenmana istirahat izinlisi olan Alexander Milosevic, menisküs ameliyatı olan İsmail Köybaşı, tedavi olan Ramon Motta ve bireysel çalışan Cenk Tosun katılmadı. Mustafa Pektemek ve Ersan Gülüm takımla birlikte çalıştı.

Hırvat teknik adam Slaven Bilic yönetiminde yapılan antrenman kondisyon ve taktik çalışması şeklinde gerçekleştirildi. Antrenman takım halinde yapılan ısınma koşusu ile başlarken, koşu sonrası streching ve pas çalışması yapıldı. 5'e 2 çalışması ve dar alanda kontrol pas çalışması sonrası antrenman taktik maçı ile sona erdi.

Beşiktaş, yarın saat 16.00'da Atatürk Olimpiyat Stadı'nda Bursaspor ile karşılaşacak.
CİHAN
<< Önceki Haber Beşiktaş'ta Bursaspor maçının hazırlıkları sürdü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER