Beşiktaş'ta, Bursaspor mesaisi moralsiz başladı

Beşiktaş'ta, Bursaspor mesaisi moralsiz başladı

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 28. haftasında yapımı tamamlanan yeni stadı Vodafone Arena'da Bursaspor ile 11 Nisan 2016 Pazartesi günü saat 20.00'de oynayacağı maçın hazırlıklarına ara vermeden başladı.

Süper Lig'in 27. haftasında, yarıştaki rakibi Fenerbahçe'nin de Osmanlıspor ile 0 - 0 berabere kaldığı haftada Kasımpaşa'ya dün akşam 2 - 1 yenilen Beşiktaş'ta Bursaspor maçının hazırlıklarına ara verilmeden başlandı. Basına kapalı yapılan antrenman yaklaşık 1.5 saat sürdü.

Teknik Direktör Şenol Güneş yönetiminde BJK Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri'nde yapılan antrenman dinlenme, kondisyon ve taktik çalışması şeklinde yapıldı.

Dünkü Kasımpaşa maçında oynayan futbolcular salonda rejenarasyon antrenmanı yaparken; diğer oyuncular ısınma ve istasyon koşuları sonrası pas çalışması yaptı. Antrenman 5'e 2 çalışması, minik kale maç ve yarım sahada yapılan çift kale maç ile sona erdi.

Antrenmana tedavisine devam edilen kaleci Tolga Zengin ile dünkü maçta sağ ayak bileği burkulan Cenk Tosun ve sağ arka üst baldırında zorlama olan Oğuzhan Özyakup katılmadı. Bu oyuncuların tedavilerine hemen başlandığı belirtilirken, Gökhan Töre'nin ise takımla birlikte çalıştığı açıklandı.

Kasımpaşa mağlubiyeti sebebiyle oldukça moralsiz olduğu belirtilen Siyah beyazlı futbolcular, yarın izin yapacak ve Bursaspor maçının hazırlıklarına perşembe günü saat 11.00 ve 16.30'da yapacağı çift antrenmanla devam edecek.
CİHAN
<< Önceki Haber Beşiktaş'ta, Bursaspor mesaisi moralsiz başladı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER