Beşiktaş'ta kale için Güneş'ten sürpriz karar


Spor Toto Süper Lig Hasan Doğan Sezonu'nun 28. hafta kapanış maçında Bursaspor'i ağırlayacak Beşiktaş'ta yeni stat Vodafone Arena ile birlikte maça çıkacak ilk 11'in heyecanı da yaşanıyor.

İlklerin yaşanacağı Vodafone Arena'da başlama düdüğü saat 20.00'de çalacak. Yaklaşık 2.5 yıl önce Gençlerbirliği maçıyla kapanış düdüğünü çalan hakem Barış Şimşek, bu kez de Bursaspor maçıyla Vodafone Arena'nın açılışı resmen yapacak.

Siyah beyazlı camia, yönetim ve taraftarlar kadar futbolcular da büyük heyecan yaşıyor. Bursaspor maçının ilk 11'in de yer alacak oyuncuların kimler olacağı merakla beklenirken, son haftalarda görev yaptığı maçlarda yediği hatalı goller yüzünden şimşekleri üzerine çeken kaleci Boyko'nun maç kadrosunda yer almayacağı öğrenildi.

Vodafone Arena'daki ilk maçında Hamza Hamzaoğlu ile iyi bir çıkış yakalayan Bursaspor'u ağırlayacak olan Beşiktaş'ta kaleci Boyko'nun 18 kişilik maç kadrosuna alınmadığı, yedek kaleci olarak Günay Güvenç'in görev alacağı öğrenildi.

Yeni stadı Vodafone Arena'daki ilk maçına çıkacak olan siyah beyazlılar'da teknik direktör Şenol Güneş, yedek kaleci olarak Günay Güvenç'e görev verecek. Güneş'in, özellikle son oynanan Kasımpaşa maçında hatalı goller yediği için eleştirilen kaleci Denys Boyko'yu 18 kişilik maç kadrosuna da almadığı, Boyko'nun yerine kaleyi Tolga Zengin'e vereceği ve yedek kulübesine de Günay Güvenç'i oturtacağı söyleniyor.

Süper Lig'de lider durumda bulunan Beşiktaş, Bursaspor'u mağlup ederek Torku Konyaspor deplasmanında aldığı 2-1'lik yenilgiyle haftayı puansız kapatan en yakın takipçisi Fenerbahçe ile arasındaki puan farkını da açmayı hedefliyor. Siyah beyazlılar, 27 hafta sonunda 63 puan toplarken, Bursaspor ise 38 puanla haftaya 9. sırada girdi.

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş'in Bursaspor karşısına takımını ideal 11'le sahaya süreceği belirtilirken, kalede Denys Boyko'nun yerine sakatlığı geçen Tolga Zengin'i görevlendirmesi beklenen Güneş'in, kart cezası sona eren Ricardo Quaresma'yı da yine ilk 11'de oynatmayı planladığı öğrenildi. Beşiktaş'ın bu akşam oynanacak Bursaspor maçına şu muhtemel 11'le çıkması bekleniyor:
Tolga Zengin, Andreas Beck, Necip Uysal, Marcelo Antonio, İsmail Köybaşa, Atiba Hutchinson, Oğuzhan Özyakup, Ricardo Quaresma, Jose Sosa, Olcay Şahan, Mario Gomez

Konuk Bursaspor'un ise Beşiktaş maçına, Harun, Hosogai, Şamil, Sivok, Behich, Traore, Faty, Deniz, Batalla, Emre, Necid 11'i ile çıkması bekleniyor.
CİHAN
<< Önceki Haber Beşiktaş'ta kale için Güneş'ten sürpriz karar Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER