Beşiktaş'ta oyunculara 'Mognoni Testi' yapıldı


Beşikta, yeni sezon hazırlıklarının İstanbul bölümünü bu sabah yaptığı mognoni testi ve antrenmanla tamamladı. Basına kapalı yapılan antrenman 1.5 saate yakın sürdü.

Antrenmana izinli olan; Pedro Franco, Olcay Şahan, Gökhan Töre, Alexander Milosevic ile tedavi olan Veli Kavlak, sağlık kontrolünde olan Jose Sosa ve bireysel çalışan Atiba Hutchinson katılmadı.

Teknik Direktör Şenol Güneş yönetiminde yapılan antrenman mognoni testi ve oyun çalışması şeklinde geçti. Acıbadem Sports'un Mobil Performans Ekibi tarafından oyunculara laktat ve patlayıcı kuvvet testleri uygulandı. Oyuncular kısa bir ısınma sonrası durarak uzun atlama testine, ardından da Acıbadem Sports'un farklı protokolü ile yapılan Laktat Testi koşusuna tabi tutuldu.

6 dakikalık bir koşu sonrası tek seferde alınan kandan yapılacak laktat analizindeki amacın sporcuların güncel aerobik kapasitelerini hem hızlı bir şekilde hem de sık tekrarlanabilir şekilde değerlendirmek olduğu belirtildi. Oyuncular 6'şarlı gruplar halinde hızla tamamlanan laktat testi sonrası sabah antrenman programlarına devam ettiler.

Antrenmanın ikinci bölümünde ise dar alanda oyunların yapıldığı program değişmeli olarak uygulandı.

Beşiktaş, yeni sezon çalışmaları için yarın özel bir uçakla Almanya'ya gidecek ve 16 Temmuz'a kadar hazırlıklarını burada kamp yaparak sürdürecek.
CİHAN
<< Önceki Haber Beşiktaş'ta oyunculara 'Mognoni Testi' yapıldı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER