Beşiktaş taraftarları derneği 4. kez yılın derneği seçildi


Zonguldak'ın Ereğli ilçesi Beşiktaş taraftarları derneği Kartal haber internet sitesi tarafından 4. kez yılın derneği seçildi.

Ereğli' de kurulduğu yıldan bu yana sosyal sorumluluk projeleri başta olmak üzere bir çok çalışmaya imza atan Ereğli Beşiktaş taraftarları derneği, Kartalhaber.com tarafından bu sene de yılın derneği seçildi.

4. kez yılın derneği seçilen Beşiktaş taraftarları derneği başkanı Tarkan Adik, bir kez daha yılın derneği seçilmelerinden dolayı mutlu olduklarını kaydetti.

Adik, aynı zaman da Utku Koleji tarafından da yılın sivil toplum örgütü olarak seçildiklerini söylediği konuşmasında, "Bu seneye yine hızlı başladık. Derneğimiz yeniden kartal haber tarafından yılın derneği seçildi. Utku koleji tarafından da Ereğli' de ilk kez gerçekleştirilen ödül töreninde de yılın sivil toplum örgütü seçildik. Seneye iki tane ödülle başlamak gerçekten çok güzel. Dernek olarak ilçemize katkı sağlamaya çalışıyoruz. Biz dernek yönetimi ve üyeleri olarak Beşiktaş'ımıza ve Ereğli' ye katkı nvermeye devam edeceğiz." dedi. CİHAN
<< Önceki Haber Beşiktaş taraftarları derneği 4. kez yılın derneği... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER