Beşiktaş'ı Adriano'nun füzesi kurtardı

Süper Lig'in 6. haftasında Beşiktaş, Çaykur Rizespor deplasmanında boy gösterdi. Beşiktaş Adriano'nun 90+3'te kaydettiği inanılmaz golle maçtan 3 puanla ayrıldı.

Beşiktaş'ı Adriano'nun füzesi kurtardı


Beşiktaş’ta sakatlıkları bulunan Oğuzhan Özyakup, Gökhan Gönül, Gökhan İnler ve Anderson Talisca, Çaykur Rizespor maçı kadrosunda yer almadı. Bu oyuncuların yerine ilk 18'de Necip Uysal, Ömer Hasan Şişmanoğlu, Olcay Şahan ve Cenk Tosun oynadı.

QUARESMA VE ABOUBAKAR YEDEKTE

Çarşamba akşamı Şampiyonlar Ligi'nde Dinamo Kiev ile karşılaşan Beşiktaş'ta ilk 11'de yer alan Quaresma ve Aboubakar, Çaykur Rizespor maçında yedekte kaldı. Quaresma'nın yerine Olcay Şahan, Aboubakar'ın yerine ise Cenk Tosun ilk 11'de yer aldı.

İKİ BAŞKAN YAN YANA İZLEDİ

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman ile Çaykur Rizespor Kulübü Başkanı Metin Kalkavan karşılaşmayı protokol tribününde yan yana izledi.

SİYAH BEYAZLI TARAFTARLAR TRİBÜNÜ DOLDURDU

Beşiktaşlı taraftarlar, Yeni Rize Stadyumu'nda kendilerine ayrılan tribünü doldurdu. Yaklaşık 1000 siyah beyazlı taraftar tribünde takımlarını destekledi.

FİKRET ORMAN'DAN HOPASPOR’A ZİYARET

Artvinli olan Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Artvin'in Hopa ilçesine giderek, Bölgesel Amatör Futbol Ligi'nde mücadele eden Hopaspor Kulübü'nü ziyaret etti. Hopa Kaymakamı Mehmet Ali Özkan ile Hopaspor Kulüp Başkanı Nedim Koyuncu ve kulüp yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılanan Fikret Orman, futbolcularla bir araya geldi, tesisleri gezdi. Hopaspor Kulübü Başkanı Nedim Koyuncu, ziyaretinden dolayı Beşiktaş Başkan Fikret Orman’a teşekkür etti.

ÇAYKUR RİZESPOR'DA 2 DEĞİŞKLİK

Çaykur Rizespor teknik direktörü Hikmet Karaman, 5 haftada 4 puan toplayan takımında kadroda 2 değişikliğe gitti. Yedekte kalan Robin Yalçın'ın yerine 3 hafta sonra kadroya giren Ahmet İlhan oynadı. Atiemwen'in yerine ise Oğulcan ilk 11'de forma şansı buldu. Ümit Milli Takımda sakatlanan Oğulcan, 3 hafta aradan sonra yeniden ilk 11'de yerini almış oldu.

OLCAY VE CENK KARAMAN'A SARILDI

Beşiktaşlı Olcay Şahan ve Cenk Tosun, karşılaşma öncesi yanına gittiği Çaykur Rizespor teknik direktörü Hikmet Karaman'a sarıldı. Hikmet Karaman, bir süre sohbet ettiği 2 futbolcuya başarılar diledi.

YEŞİL MAVİLİ TARAFTARLAR İLGİ GÖSTERMEDİ

Çaykur Rizesporlu taraftarlar karşılaşmaya ilgi göstermedi. Tribünlerde yaklaşık 6000 dolayında yeşil mavili taraftar karşılaşmayı izledi.

MAÇ GÜNÜ DERGİSİ YAYINDA

Bu arada Çaykur Rizespor Kulübü "Maç Günü Dergisi"ni yayınlandı. Takımla ilgili güncel bilgilerin yer aldığı derginin ilk sayısı stadyumda dağıtıldı. Dergide 2000-2001 futbol sezonunda Çaykur Rizespor'un Beşiktaş'ı 5-1 yenerek tarihi bir yenilgi tattırdığı ifadelerine yer verildi.

HERGÜN 10 BİN ADIM PANKARTI

Çaykur Rizesporlu futbolcular ellerinde Rize İl Sağlık Müdürlüğü'ne ait 'Her gün 10 bin adım' yazılı pankartla sahaya çıktı. Yeşil mavili futbolcular karşılaşma öncesi taraftarları selamladı.

ABOUBAKAR ÇILDIRTTI ADRIANO BİTİRDİ

Beşiktaş’ta Ömer Şişmanoğlu Şenol Güneş tarafından ilk 11’de tercih edildi. Güneş, ilk yarıda yetersiz görünün hücum hattını Aboubakar ve Quaresma’yı oyuna alarak hareketlendirdi. Aboubakar çok önemli gol fırsatlarından yararlanamadı. Sahneye son dakikada Adriano çıktı. Ceza sahasından inanılmaz bir füze gönderen Adriano Kara Kartal’a maçı getirdi.
<< Önceki Haber Beşiktaş'ı Adriano'nun füzesi kurtardı Sonraki Haber >>
ÖNE ÇIKAN HABERLER