Beşiktaş'ın devler ligindeki muhtemel rakipleri

Süper Lig'de 2015/16 sezonu şampiyonu Beşiktaş olurken; siyah-beyazlılar Şampiyonlar Ligi'ne doğrudan biletin de sahibi oldu.

Beşiktaş'ın devler ligindeki muhtemel rakipleri

Avrupa'da birçok takımın şampiyonluklarını ilan etmesiyle birlikte siyah-beyazlıların da muhtemel rakipleri ortaya çıkmaya başladı. 34 bin 920 puanı bulunan ve Devler Ligi'ne 4. torbadan katılacak Beşiktaş'ı 1. torbadan zorlu rakipler bekleyecek.

La Liga şampiyonu Barcelona, İngiltere Premier Lig şampiyonu Leicester City, Bundesliga şampiyonu Bayern Münih, Serie A şampiyonu Juventus, Portekiz şampiyonu Benfica ve Ligue 1'in şampiyonu Paris Saint-Germain 1. torbada yer alacak.

Bu 6 takıma Şampiyonlar Ligi finalinde Real Madrid - Atletico Madrid maçının galibi ile birlikte Rusya Ligi'nin şampiyonu katılacak.

İkinci torbada olması kesin olan takımlar ise, Borussia Dortmund, Arsenal ve Napoli. Real Madrid - Atletico Madrid finalinin kaybedeni de ikinci torbada yer alacak.

3. torbada olması kesinleşen takımlar ise Tottenham, Dinamo Kiev ve Lyon.
Bu takımların dışında Şampiyonlar Ligi biletini alan ve 2. ya da 3. torbadan birinde yer alacak olan Bayer Leverkusen ve Basel de Karakartal'ın rakiplerinden olacak.

Hürriyet
<< Önceki Haber Beşiktaş'ın devler ligindeki muhtemel rakipleri Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER