Beşiktaş'ın yeni golcüsü İtalya'dan...
⏱ Okuma Süresi 1 dk•Yayınlanma Çarşamba, Ağustos 14 2019
Beşiktaş'ta gözler golcü transferine çevrildi. Transfer döneminde Tyler Boyd, Douglas, Victor ve Rebocho ile kadrosunu güçlendiren Beşiktaş, rotayı bu kez de forvet transferine çevirdi.
Beşiktaş'ta gözler golcü transferine çevrildi. Transfer döneminde Tyler Boyd, Douglas, Victor ve Rebocho ile kadrosunu güçlendiren Beşiktaş, rotayı bu kez de forvet transferine çevirdi.
Beşiktaş Teknik Direktörü Abdullah Avcı'nın isteği doğrultusunda forvet transferi için çalışmalarına başlayan Siyah-Beyazlı yönetim, İtalya Serie A ekibi Sassuolo'nun yıldızı Khouma Babacar'ı ilk sıraya almış durumda.
İtalyan kulübüyle 2022 yılına kadar sözleşmesi bulunan Senegalli oyuncu, bu sezon 29 lig maçında 7 gol, 3 asistlik performans sergiledi.
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.Amerika rüyasını bitiren karar: Trump 36 yıllık vize uygulamasını kaldırıyor2.Cem Küçük de battı: Ayakkabı firması ekonomik krize direnemedi3.Düşen uçak ile kule arasındaki son konuşmalar netleşti! İşte o anlar!4.AKP'li Şamil Tayyar'ın dediği çıkacak mı?5.Gözaltına alınmaktan kurtulamadı: Özel laboratuvara test yaptırmıştı!
6.TBB Başkanı Sağkan'dan Sadettin Saran tepkisi: 'Hukuka aykırı'7.Kara para soruşturması saraya uzandı: Erdoğan'ın danışmanı şüpheli olarak...8.11. Yargı paketi tamam 50 Bin Mahkuma af geliyor: Siyasiler hariç9.Adli Tıp sonuçları pozitif çıkan Sadettin Saran özel bir laboratuvara test verdi!10.Bahçeli'nin düşen uçakla ilgili şüphesi ne? 'Böyle bir dönemde düşündürücü...'

SAFVET SENİH

CUMA KARAMAN

ERTUĞRUL İNCEKUL

HÜSEYİN ODABAŞI

ABDULLAH AYMAZ
ÇOK OKUNAN HABERLER

Amerika rüyasını bitiren karar: Trump 36 yıllık vi...

Cem Küçük de battı: Ayakkabı firması ekonomik kriz...

Düşen uçak ile kule arasındaki son konuşmalar netl...

AKP'li Şamil Tayyar'ın dediği çıkacak mı?

Gözaltına alınmaktan kurtulamadı: Özel laboratuvar...


