'Beşiktaşlı futbolcular sabaha kadar parti yaptı, sahada tel tel döküldüler' iddiası
⏱ Okuma Süresi 3 dk•Yayınlanma Pazartesi, Aralık 24 2018
Beşiktaş’ta Kasımpaşa maçı öncesi büyük bir skandal yaşandığı iddia edildi. Siyah beyazlıların, Hollandalı yıldız Babel’in doğum günü nedeni ile sabaha kadar farklı mekanlarda eğlendikleri öğrenildi.
Beşiktaş'ın Hollandalı oyuncusu Ryan Babel'in 4-1 kaybedilen Kasımpaşa karşılaşmasından önce takım arkadaşlarına doğum günü partisi verdiği ileri sürüldü.
Milliyet gazetesinden Serdar Sarıdağ'ın iddiasına göre, sabaha doğru biten doğum günü kutlamalarına Galatasaray'da oynayan Hollandalı oyuncu Ryan Donk'un da katıldığı belirlendi.
Haberde şu ifadeler yer aldı:
— Böylesine önemli bir müsabakadan önce alkolün de tüketildiği bir parti düzenleyen ve ertesi gün kampa giren Beşiktaşlı futbolcular, Kasımpaşa karşısında adeta tel tel dökülmüştü. Bu skandalı duyan Beşiktaş Yönetiminin partiye katılarak profesyonelliğe aykırı davranan futbolcuların kimler olduğunu tek tek tespit ettiği vurgulandı. Beşiktaş'taki yabancı oyuncuların büyük çoğunluğunun yanı sıra bazı yerli futbolcuların da bu davete katıldığı öğrenilirken, kutlamaların sabahın ilk ışıklarına kadar sürdüğü aktarıldı. İstanbul'un farklı farklı mekanlarını sabaha kadar gezen siyah-beyazlı futbolcuların cuma günü idmanın akşam olması nedeniyle tüm günü uyuyarak geçirdikleri bildirildi.
?- Kasımpasa maçı öncesi yaşanan bu olayı yönetim kurulunda masaya yatıracak olan Beşiktaşlı idarecilerin partiye katılan oyunculara ceza verilip, verilmeyeceğini karara bağlayacakları ifade edildi. Bu sezon gösterdiği performans nedeniyle tribünlerin tepkisini çeken Beşiktaş kaptanı Oğuzhan Özyakup son yaptığı hata nedeniyle yönetimin de sabrını taşırdı. Siyah Beyazlı futbolcunun, Kasımpaşa'ya 4-1 yenildikleri maçtan sonra bir gece kulübüne eğlenmeye gitmesi yönetimi kızdırdı.Süper Lig'de ilk yarının bitmesiyle birlikte oyuncular tatile girse de takım kaptanının ağır bir yenilgiden sonra eğlenmeye gitmemesi gerektiğini dile getiren siyah beyazlı bazı yöneticilerin, "Zaten taraftarın gözü son dönemde Oğuzhan'ın üzerinde. Böyle zamanlarda hem performansına, hem de özel hayatına dikkat
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.3 gün önce afla tahliye olmuştu... Eşini boğarak öldürdü!2.Trump, Zelensky'i ağırlamadan önce Putin ile görüştü!3.Karaca ve Baransu cephesinden Cemal Enginyurt'a çifte yalanlama4.Yerlikaya'dan saatler sonra açıklama: 3 polis şehit oldu, 6 IŞİD'li öldürüldü5.Yandaş basında 'yandaşlık' kavgası: Cem Küçük, Hande Fırat'ı 15 Temmuz'la hedef aldı
6.IŞİD operasyonunda çatışma çıktı7.Türkiye'yi sarsan IŞİD operasyonu: 5 savcı görevlendirildi, 5 gözaltı var8.İHA krizinde bilinmeyen detaylar gün yüzüne çıkıyor!9.AKP kulisleri yangın yeri: Operasyon sırası bürokratlar ve yargı mensuplarında mı?10.Herkes altını konuşurken gümüş uçtu gitti: Rekor üstüne rekor kırıyor!

ORHAN KESKİN

ARİF ASALIOĞLU

KADİR GÜRCAN

ABDULLAH AYMAZ

ŞERİF ALİ TEKALAN
ÇOK OKUNAN HABERLER







