Beşiktaş'ta bir sakatlık şoku daha

Önce Caner Erkin'in sol ayak aşil tendonlarının kopması ve ameliyat olarak sezonu kapatmasının şokunu yaşayan Siyah Beyazlılar bu gün Talisca'nın sağ ayak tarak kemiğinin kırılmasıyla ikinci şoku yaşadı. En az 3 ay sahalardan uzak kalacağı belirlenen Talisca'nın ardından hemen 3. şok Aras Özbiliz'den geldi.

Beşiktaş'ta bir sakatlık şoku daha


Sabah antrenmanında omzu çıkan Aras'ın da en az 2 ay sahalardan uzak kalması bekleniyor. Bizzat Başkan Fikret Orman tarafından transfer edilen ve büyük umutlar bağlanan Aras, henüz teknik direktör Şenol Güneş'ten forma şansı bulamamıştı.

SAKATLIK BELASI GERİ GELDİ
Siyah Beyazlılar da art arda yaşanan bu sakatlıklar akıllara 2 sezon öncesini getirdi. Sebebi uzun süre araştırılan ve antrenman zemininden, sağlık tesislerinin yenilenmesine kadar yapılan çalışmalar sonunda geçen sezon en aza indirilen sakatlıklar Beşiktaş için tam bir baş belasıydı. Slaven Biliç döneminde takımın tamama yakınının uzun süreli sakatlıklar yaşadığı Beşiktaş'ta , neredeyse her hafta 4-5 futbolcuyu sakatlanıyordu.Hatta o dönem sakatlanan Veli Kavlak tam 5 kez ameliyat geçirmesine rağmen henüz yeşil sahalara dönemedi ve rehabilitasyon sürecine devam ediyor. Geçen sezon ise Tolgay Arslan ve Rhodolfo haricinde uzun süreli sakatlık vermeyen Siyah Beyazlılar bu sezon sakatlık konusunda fazla sıkıntı yaşayacak gibi görünüyor. Caner, Talisca ve Aras Özbiliz'in yanı sıra Oğuzhan Özyakup'un 1 ayı bulan sakatlığı, Tolga Zengin'in zaman zaman geçirdiği bel rahatsızlıkları, Adriano, Gökhan Gönül ve Gökhan İnler'in dönem dönem sakatlanması ve maçlarda darbelere bağlı yaşanan ödem oluşmalarının artması camiada tedirginlik yaratmaya başladı.
Beşiktaş tarihinin en geniş kadrosunun kurulmuş olması,yaşanan sakatlıklara rağmen kadro sıkıntısı yaşanmasının önüne geçiyor.Ancak yine de teknik direktör Şenol Güneş ve sağlık ekibinin geniş bir toplantı yaparak yaşananları masaya yatıracağı ve nasıl önlemler alınacağına dair araştırmada bulunacakları öğrenildi.
<< Önceki Haber Beşiktaş'ta bir sakatlık şoku daha Sonraki Haber >>
ÖNE ÇIKAN HABERLER