Beşiktaş'ta Gökhan Töre depremi

Beşiktaş'ta Gökhan Töre şoku yaşanıyor

Beşiktaş'ta Gökhan Töre depremi

Beşiktaş'ta Gökhan Töre şoku yaşanıyor. UEFA Avrupa ligi'nde oynanan Lokomotiv Moskova maçında sağ adelesine darbe alan yıldız futbolcu, Siyah-Beyazlılar'ın yaptığı son antrenmana da katılmadı. Gökhan Antalyaspor maçı kafilesine dahil edilmedi. Hasta olan Sosa da maç trafiği düşünülerek kadoya alınmadı.

Antrenmana bireysel çalışan Veli Kavlak ile sağ adductor magnus adalesinde zorlanma olan Gökhan Töre katılmadı ve Töre’nin tedavisine devam edildi. Atiba Hutchinson ve Jose Sosa takımla birlikte çalıştı.
 
Teknik Direktör Şenol Güneş yönetiminde yapılan antrenman kondisyon ve taktik çalışmasıydı. Antrenman takım halinde yapılan ısınma koşuları ve streching çalışması ile başladı. Küçük oyunlar sonrası ayak pas, kafa pas ve 5’e 2 çalışması yapıldı. Dar alanda kontrol pas çalışmaları, taktik programının yer aldığı organizasyonlar ve çift kale maç ile devam eden antrenman şut çalışması ile sona erdi.

Gökhan ve Sosa yok

Siyah-beyazlılar'In Antalyaspor kafilesi belli oldu. Teknik Direktör Şenol Güneş, sakatlığı bulunan Gökhan Töre'yi ve hasta olan Jose Sosa'yı kadroya dahil etmedi. Kulüpten konuyla ilgili şu açıklama yapıldı;

Tedavileri devam eden Gökhan Töre ve Jose Sosa’yı yoğun maç trafiğini de düşünerek riske etmek istemeyen ve İstanbul’da bırakan Teknik Direktör Şenol Güneş, Antalyaspor maçı kamp kadrosuna şu futbolcuları dahil etti:
 
1-TOLGA ZENGİN
2-GÜNAY GÜVENÇ
3-İSMAİL KÖYBAŞI
4-SERDAR KURTULUŞ
5-DUSKO TOSIC
6-ATIBA HUTCHINSON
7-OĞUZHAN ÖZYAKUP
8-MUSTAFA PEKTEMEK
9-KERİM FREI
10-OLCAY ŞAHAN
11-CENK TOSUN
12-NECİP UYSAL
13-ERSAN ADEM GÜLÜM
14-ANDREAS BECK
15-ALEXANDER MILOSEVIC
16-RİCARDO QUARESMA
17-MARIO GOMEZ
18-LUIZ RHODOLFO
<< Önceki Haber Beşiktaş'ta Gökhan Töre depremi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER