Beşiktaş'ın transferde acelesi yok

Kaleci ve stoper olarak iki transfer yapacak olan Siyah-Beyazlılar zamanın daralmasına karşın girişimlerini sürdürüyor.

Beşiktaş'ın transferde acelesi yok

Herkesin düşündüğü gibi transferdeki durumu final haftası olarak görmediklerini ifade eden Beşiktaş yönetimi "mutlaka takviye yapacağız, belki yarın olur, belki bir kaç gün sonra ama yapacağız, bunu bir final haftası gibi görmek yanlış"diye konuşuyor.

DNİPRO BAŞKANINA ULAŞMAK İMKANSIZ
Douglas Silva için 4.8 Milyon Euro, Boyko için 3.2 Milyon Euro isteyen Dnipro bu rakamlardan aşağı henüz inmiş değil. Beşiktaş'ın önündeki bir başka engel ise Dnipro Başkanının hala ortaya çıkmaması olarak görülüyor. Ukrayna'daki karışıklıklar yüzünden bir süredir ortalarda olmayan Dnipro başkanı Ihor Kolomoyskyi'ye ulaşamayan Beşiktaş pazarlık sürecinde sıkıntı yaşamaya devam ediyor. Kulüp yetkilierinin, toplam 8 milyon Euro'luk ücreti Dnipro Başkanının talimatları doğrultusunda belirledikleri ve başkandan ikinci bir talimat gelmediği için indirime gitmedikleri öğrenildi.
Kaleci olarak Boyko ve stoper olarak Douglas Silva ile uzun zaman önce anlaşmasına rağmen Dnipro'nun uzlaşmaya yanaşmayan tavrı yüzünden bu iki transferi bir türlü resmiyete dökemeyen Beşiktaş yinede son girişimlerini bu hafta yapacak.

DOUGLAS'IN TEDAVİSİ UZAYINCA İBRE ZAPATA'YA DÖNEBİLİR
Bu arada devre arasında dizinden menisküs ameliyatı geçiren Douglas Silva'nın hala tedavisinin devam ediyor olması Siyah-Beyazlıları diğer altrenatiflere de yönlendiriyor.Tedavisinden dolayı Dnipro'nun Türkiye kampına gelmeyen Douglas'ın son durumunu da tam olarak bilmek isteyen Beşiktaş gerekirse listede bulunan diğer isimlere ağırlık verecek.Bu isimler arasında öne çıkan stoper ise Milan'dan Zapata. 29 yaşındaki Kolombiyalı stoper için Milan'a teklif yapıldı ve Douglas'tan vazgeçilmesi halinde Zapata bir numaralı aday olacak. Bordeaux'tan Lamine Sane, Chelsea'dan Papy ve ismi saklanan İspanya'dan bir oyuncu Beşiktaş'ın diğer stoper adayları durumunda.

KALECİ ADAYLARI HALA BOYKO VE NETO
Kaleci olarak Denys Boyko'dan hiç bir şekilde vazgeçmeyen Siyah-Beyazlılar gerekirse Dnipro'dan sadece Boyko'yu transfer edecek. Ancak Juventus'tan Neto ile de hala görüşme aşamasında olan Beşiktaş'ın İtalyan kulübünün kabul etmesi halinde Neto'yu da takıma katması da sürpriz olmayacak.Bu arada her zaman hedef şaşırtmayı sevan başkan Fikret Orman'ın ortaya sürpriz bir isim ile çıkabileceği de kulislerde konuşulan bir başka konu.

YÖNETİMDEN BİR KEZ DAHA:"OYNAYAN OYUNCULARI SATMAYACAĞIZ"
Beşiktaş yönetimi adeta sözbirliği etmişçesine oyunculara gelen transfer teklifleri konusunda aynı cevabı veriyor "Şampiyonluğa oynuyoruz,takviye yapmaya çalışıyoruz,neden oyuncu verelim"
Son olarak Ersan Gülüm için gelen Çin ekibi Shangai Shenhua'yı reddeden Siyah Beyazlı yöneticiler bu konudaki fikirlerini "Hadi Ersan'ı 5 milyona verdik diyelim. Aynı ayrada bir oyuncu almak için yine en az bu kadar bir para harcamamaız lazım.Üstelik aylardır birbirine alışmış Rhodolfo-Ersan ikilisini bozalım, her hafta risk yaşayalım, olur mu öyle şey, şampiyonluğa oynarken neden böyle bir şey yapalım. Üstelik stoper transferi yapmaya çalıştığımız bir dönemde bunu yapmamız çok büyük risk olur."diye açıklıyor.
Gökhan Töre için Atletico Madrid'ten geldiği söylenen tekliflerin gerçeği yansıtmadığını açıklayan yöneticiler, "Gökhan Töre'de bizim kesinlikle satmayacağımız dediğimiz oyunculardan. Geldiği söylenen teklifler gerçeği yansıtmıyor. Resmi bir şey olmadan konuşmak gereksiz"diye konuştu. 

DHA
<< Önceki Haber Beşiktaş'ın transferde acelesi yok Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER