Beşiktaş'ta yer yerinden oynadı

Beşiktaş’ta bir sokakta yeraltında geçen elektrik kablolarında bilinmeyen nedenle patlama meydana geldi.

Beşiktaş'ta yer yerinden oynadı

Kabloların büyük bir gürültüyle patlaması çevrede paniğe neden oldu. Olaya müdahale eden elektrik ekipleri, yangını söndürdü. Olayda yaralanma ve can kaybı yaşanmadı.

Olay 14.00 sıralarında Konaklar Mahallesi Selvili Sokak üzerinde meydana geldi. Yolun altından geçen elektrik kabloları bilinmeyen sebeple büyük bir gürültüyle patladı. Çevrede paniğe neden patlamanın ardından vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine itfaiye, polis, İGDAŞ ve elektrik ekipleri sevk edildi. Patlama sonrası asfalttan alevlerin yükselmesi nedeniyle polis ekipleri sokağa çıkan cadde ve diğer sokakları trafiğe kapattı. Olay yerinin çevresine şerit çekilirken elektrik ekiplerinin müdahalesiyle yangın söndürüldü. Olayda yaralanma ve can kaybı yaşanmadı.

Görgü tanıkları, “Dumanlar çıkmaya başladı. Sonra birden alev çıkmaya başladı. Büyük ihtimalle burada elektrik kaçağı var ondan kaynaklanabilir. Arkadaşlar falanda geldi 110 falan onlar buraya müdahale ediyorlar şu anda. Şu anda geçti gibi. Can kaybı yaralı falan yok.” dedi.

CHA
<< Önceki Haber Beşiktaş'ta yer yerinden oynadı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER