Beşiktaş'ın dev şampiyonluk kutlaması planı

Spor Toto Süper Lig'in bitimine 1 hafta kala şampiyonluğunu ilan eden Beşiktaş, 7 yıl sonra gelen zaferi doyasıya kutlamaya hazırlanıyor.

Beşiktaş şampiyonluğu böyle kutladı

Son olarak 2008/2009 sezonunda şampiyon olan ve o günden bu yana ligin zirvesine hasret kalan Beşiktaş, 2015/16 sezonunun şampiyonluğu için 19 Mayıs'ta müthiş bir gösteri hazırlayacak. Ligin son haftasında Torku Konyaspor'la deplasmanda karşılaşacak olan Beşiktaş, Vodafone Arena'da da bir şampiyonluk eğlencesi düzenleyecek.


MAÇ SALI GÜNÜ

Beşiktaş, Torku Konyaspor'la 17 Mayıs Salı günü oynayacak ve ardından İstanbul'a dönecek. Yani şampiyonluk eğlencesinde Beşiktaşlı futbolcular ve teknik ekip de tam kadro yer alacak.


KUTLAMADA NELER OLACAK?

17 Mayıs'ta Passolig üzerinden satışa çıkacak olan biletlere taraftarların büyük ilgi göstermesi bekleniyor. Peki, bu şampiyonluk kutlamalarında neler olacak?
Beşiktaşlı taraftarların adeta bir festival havası yaşayacağı kutlamalar ışık ve ses gösterileri ile başlayacak. Ardından Beşiktaşlı şarkıcıların vereceği konserler ile coşacak olan Beşiktaş taraftarları saat 20:00'den itibaren gece yarısına kadar doyasıya şampiyonluklarının tadına varacaklar. Kutlamalarda; Hakan Peker, Hakan Altun, Demet Akalın, Hayko Cepkin gibi şarkıcıların sahne alması bekleniyor.


İşte kutlama planı
17 Mayıs: Biletler Passolig üzerinden satışa çıkacak
17 Mayıs: Torku Konyaspor-Beşiktaş maçı
18 Mayıs: Beşiktaş, İstanbul'da...
19 Mayıs: Şampiyonluk kutlamaları
20:00: Şampiyonluk kutlamaları başlama saati
Işık ve ses gösterileri
Konserler



KAYNAK: SPORX
<< Önceki Haber Beşiktaş'ın dev şampiyonluk kutlaması planı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER