Beşiktaş'tan eğitim hamlesi

Beşiktaş'a Başkan olduğu günden bu yana bir çok hedefler koyan başkan Fikret Orman, en büyük hedefi olan Vodafone Arena Stadı'nı açtıktan sonra diğer büyük hedefleri için çalışıyor.

Beşiktaş'tan eğitim hamlesi

Bu hafta sonu şampiyonluğunu ilan etmesine ramak kalan Siyah-Beyazlılarda stat ve şampiyonluk hayallerini gerçekleştirmiş olacak olan Fikret Orman, başkanlığı süresince önem verdiği işlerde 3'üncü sırada bulunan Beşiktaş Üniversitesi için de çalışmalarını sürdürüyor.

Başkan Orman, Kabataş Erkek Lisesiler Derneği ile ortak yürütülen ve adı Beşiktaş Kabataş Üniversitesi olacak olan proje için Ankara'da Cumhurbaşkanlığı Genel Sekreteri Fahri Kasırga'yı ziyaret etti.

Aynı zamanda Kabataş Erkek Liseliler Derneği Mütevelli Heyeti Üyesi de olan Fahri Kasırga ile Beşiktaş Kabataş Üniversitesi hakkında fikir alışverişinde bulunan Başkan Orman'ın, görüşmeden oldukça memnun ayrıldığı bildirildi.

Fikret Orman'a bu ziyaretinde Kabataş Erkek Lisesiler Derneği başkanı ve Üniversitenin kurucu heyetinde yer alan Anıl Cansızoğlu, Şile Belediye Başkanı Can Tabakoğlu, Basın sözcüsü Metin Albayrak ve Genel Sekreter Ahmet Ürkmezgil'de yer aldı.

Üniversite için yapılan görüşmede karşılıklı fikir alışverişinde bulunulduğu ve üniversite çalışmaları konusunda Cumhurbaşkanlığı'nın bilgilendirildiği öğrenildi. 

<< Önceki Haber Beşiktaş'tan eğitim hamlesi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER