Besim Tibuk'tan dikkat çeken Hizmet Hareketi ve Erdoğan sözleri

Liberal Demokrat Parti Onursal Başkanı Besim Tibuk, Fethullah Gülen Hocaefendi ve Hizmet Hareketi hakkında dikkat çekici açıklamalarda bulundu.

Besim Tibuk'tan dikkat çeken Hizmet Hareketi ve Erdoğan sözleri

"Abi" konumunda olan birilerinin gidip Erdoğan'a artık ortamı biraz yumuşat mesajı vermesi gerektiğini söyleyen Tibuk, "Paralel Yapı" iddiasının da palavra olduğunu söyledi.

Hizmet Hareketi'nin eğitim açısından Türk tarihinin en başarılı hareketi olduğunu ve ileride bunun teyit edileceğini söyleyen Besim Tibuk, dünyada faaliyet gösteren okulların kapatılmasıyla ilgili AKP Hükümeti'nin çalışmalarını da "ayıp" olarak nitelendirdi.


Amerika'da 500'den fazla Hizmet Hareketi'nin okulu olduğunu kaydeden Tibuk, ABD'liler bu okullarla birlikte eğitimin kalitesinin arttığını söylediklerini belirtti.

İşte Besim Tibuk'un açıklamaları;

"Paralel yapı dedikleri, yaptıkları ithamlar, yok efendim terör örgütünün başıymış, ABD'den şeyle isteniyormuş... Bunlar bizi çok küçük düşürüyor. Bunlar çok ayıp şeyler...

Hele okulların olduğu ülkelerde ayıp. O okullarda herkes bu adamın o ülkeye hizmetini görüyor. 160 tane ülkede...

Amerika'da 500'den fazla okulu var ve hepsi çok başarılı. Ve bir Amerikalıya sor,  Fethullah Gülen'in okulları sayesinde bizim eğitimimizin kalitesi arttı Amerikalılar minnettardır. Bu okullarda din falan öğretilmiyor.

Bunu da söylemeyi boynumun borcu sayıyorum. Ben ümit ederim bir an evvel, gelen Hükümet, Adalet Bakanı bu duruma el koyar.

Onların tutuklu olmaları onların şanını şöhretini artırır, o kadar önemli değil. En son Gültekin Avcı'yı da köşe yazısı nedeniyle lüzumsuz yere içeri aldılar.

Herhangi bir gazeteci için 3-5 ay hapse girmek, şanını, şöhretini artırır, maaşını artırır.  Politikacı için de öyledir. Örneğin şimdi Erdoğan beni 2,5 ay hapse attılar diyor. Erdoğan'ın o sayede şöhreti arttı.

ERDOĞAN'I HAPİSHANEDE ZİYARET ETTİM

Ben Erdoğan'ı hapishanede ziyaret ettim. 3 tane odası vardı hapishanede. Kral gibi yaşıyordu. Bir yatak odası vardı, bir çalışma odası ve bir de misafirleri kabul etme odası vardı.

Onun için ben hapiste olanlar için üzülmüyorum. Mehmet Baransu bir kahramandır, çıkınca daha da kahraman olacak. Ben Türk toplumu için üzülüyorum. Türkiye'nin imajı için üzülüyorum"
<< Önceki Haber Besim Tibuk'tan dikkat çeken Hizmet Hareketi ve Erdoğan... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER