Beyoğlu'nda silahlı kavga

BEYOĞLU'nda bir barın devri konusunda anlaşmazlık yaşayan iki grup arasında yaşanan tartışma silahlı kavgaya dönüştü.

Beyoğlu'nda silahlı kavga

Olay saat 19.30 sıralarında Beyoğlu, Kamer Hatun Caddesi üzerinde meydana geldi. İddialara göre, cadde üzerinde faaliyet gösteren bir barın sahibi, bir süre önce, işyerini devretmek için bir kişi ile anlaştı. Bara gelen bir grup işyeri sahibinden, devri başkasına yapmasını istedi. İşyeri sahibinin teklifi reddetmesi üzerine tartışma yaşandı. Tartışma büyüyerek silahkavgaya dönüştü. Bar çalışanları ile diğer grup arasında yaşanan silahlı kavga sonucu 3 kişi yaralandı. Yaralılardan ikisi olay yerinden kaçarak izlerini kaybettirirken, diğer yaralı olay yerinin yakınındaki otoparka sığındı.


ÇOK SAYIDA BOŞ KOVAN BULUNDU


Sağlık ekipleri olay yerinde yaptıkları ilk müdahalenin ardından yaralıyı hastaneye kaldırdı. Olay yerine gelen polis ekipleri, işyeri ve çevresini emniyet şeridi ile kapattı. Yaşanan silahlı kavgada iş yeri ve bir araç kurşunların hedefi oldu. Olay yeri ve çevresinde çok sayıda boş kovan ve bir tane dolu mermi bulundu.


ÇEVREDEKİLER PANİKLE KAÇTI 


Silahlı kavga sırasında caddede yaşanan panik bir iş yerinin güvenlik kamerasına da yansıdı. Güvenlik kamerasının kaydettiği görüntülerde, bir kişi elinde silah ile sokak içerisinde koşuyor. Daha sonra çevredeki vatandaşların kaçıştığı görülüyor.


Olayın görgü tanığı Sefa Rüzgaripek isimli esnaf, "Ben burada esnafım. 3 tane adam geldi. Silahı çekti. Silah tutukluk yaptı. Biri de silahı çekerken vurdu, kaçtı. Sorunlu bir mekanmış. Mekanın devrinde sıkıntı varmış. Orada sıktı ve kaçtı" dedi. Polis silahlı kavga ile ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı.

<< Önceki Haber Beyoğlu'nda silahlı kavga Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER