Beyoğlu'nda vahşet!

Beyoğlu'nda 6 yaşındaki E.N.A.'yı bıçaklayarak öldürdüğü iddia edilen M.A. (14) sevk edildiği mahkeme tarafından tutuklandı.

14 yaşındaki çocuk 6 yaşındaki kızı bıçakladı

Zihinsel engelli olduğu iddia edilen M.A.'nın, öldürülen E.N.A.'nın kuzeni olduğu öğrenildi. Olay, dün akşam saatlerinde Kasımpaşa Yahya Kahya Mahallesi Işık Çıkmazı Sokak'ta meydana geldi. İddialara göre, 3 çocuk annesi Sevgi A., küçük kızı E.N.A. (6) ve 6 aylık bebeğini evde bırakarak büyük kızı ile dışarıya çıktı. Bir süre sonra eve gelen anne 6 yaşındaki kızını kanlar içinde buldu. Annenin ihbarı ile eve gelen ambulansla Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan küçük kız kurtarılamadı. 

E.N.A.'nın bıçak darbeleri sonucu aşırı kan kaybından yaşamını yitirdiği öğrenildi. Olaydan sonra çevrede inceleme başlatan polis, güvenlik kamera görüntülerinden 14 yaşındaki M.A.'nın elinde bıçak ile sokakta yürüdüğünü, olaydan sonra da koşarak kaçtığını tespit etti. M.A. gözaltına alınarak Çocuk Şube Müdürlüğü'ne götürüldü. Emniyetteki ifadesinde suçunu kabul ettiği öğrenilen M.A. çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı.

<< Önceki Haber Beyoğlu'nda vahşet! Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER