Beyrut Limanı soruşturmasına FBI'da katılacak
⏱ Okuma Süresi 1 dk•Yayınlanma Perşembe, Ağustos 13 2020
Paylaş
X Post
Lübnan'ın başkenti Beyrut'ta meydana gelen ve şehrin limana yakın kısmını kullanılamaz hale getiren patlamanın soruşturmasına FBI'ın katılacağı açıklandı.
Beyrut Limanı’nda meydana gelen ve 172 kişinin ölümüne neden olan patlama sonrası Lübnan makamları ordu ve sivil yetkililerin patlamanın sebebini soruşturduğunu belirtmişti.
ABD’li üst düzey bir diplomat yaptığı açıklamada FBI’ın da soruşturma sürecine katılacağını açıkladı.
Dışişleri Bakanlığı’nda çalışan Siyasi İşler Müsteşarı David Hale, patlamanın ardından yapılan soruşturmaya Lübnanlı yetkililerin davetiyle katıldıklarını ifade etti.
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.Antalya Büyükşehi Belediyesi davası: Tahliye edilen 3 kişi hakkında yakalama kararı!2.AB'den Türkiye'ye EURO teklifi3.Freedom House 2026 raporu: Türkiye’de ‘adil yargılanma hakkı’ 4 üzerinden 0 puan4.CHP'nin Saraçhane mitinginden sonra gözaltına alınan 35 kişiden 2'si tutuklandı5.Trump kara harekatı için net konuştu!

PROF. DR. OSMAN ŞAHİN

SAFVET SENİH

ERTUĞRUL İNCEKUL

NUMAN YILMAZ YİĞİT










