Bıçağı boğazına dayadı ve...
⏱ Okuma Süresi 2 dk•Yayınlanma Cumartesi, Nisan 2 2016
Konya'da kimliğini belirlenemeyen bir şüpheli, elinde bıçakla girdiği markette kasiyer 33 yaşındaki İsmail Atik'i elinden yaralayıp 300 lira parayı alarak kaçtı. Markette yaşanan olay, iş yerinin güvenlik kameraları tarafından kaydedildi.
Olay, dün saat 22.00 sıralarında merkez Selçuklu ilçesi Fatih Mahallesi Karababa Sokak üzerinde bulunan bir markette meydana geldi. İddiaya göre market çalışanı İsmail Atik, günlük hasılatı işyerinin arka kısmında bulunan çelik kasaya bırakmaya gitti. Bu sırada başında kapüşon bulunan bir şüpheli marketten içeri girdi. Hızla Atik'in bulunduğu yere yönelen şüpheli elinde bıçakla üzerine yürüdü. Bıçağı sallayarak Atik'i tehdit eden şüpheli kasadaki paraları istedi. Kısa süre paraları vermekte direnen Atik, elinden yaralandı. Daha sonra Atik'e zarar vermekle tehdit eden şüpheli kasadaki 300 lirayı alarak marketten ayrıldı. Yaşanan bu anlar ise işyerinin güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.
ELİNDEN YARALANDI
İsmail Atik'in ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Ekipler kısa sürede şüphelinin gitme ihtimali bulunan yerleri çember içine aldı. Yaya ve araçla yapılan devriyede şüpheliye rastlanmadı. Bu sırada olayın şokuyla kısa süreli baygınlık geçiren Atik'in olay yerine çağrılan 112 sağlık ekipleri tarafından tedavisi yapıldı. Market içerisinde ve çevresinde yapılan incelemenin ardından şüphelinin görüntü ve resmi tüm ekiplere dağıtıldı. Daha önce başka marketlerde de aynı yöntemle gasp olayına karıştığı iddia edilen şüphelinin yakalanması için çalışma başlatıldı.
DHA
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.Enkaza ulaşıldı, kurtulan yok: Libya Genelkurmay Başkanı'nı taşıyan uçak Haymana civarında düştü!2.Suriye’de Hakan Fidan’a Soğuk Duş3.BM koruması altındaki eğitimci Güngör'ün Türkiye'ye iade tehlikesi sürüyor!4.Ne mesaj taşıyor? Karadeniz'de Türk gemisine kamikaze dron saldırısı yapıldı!5.MEB yine yapacağını yaptı: Yıllardır sürüyordu kaldırdı!
6.Karadağ kısa süre önce yaşanan krizden sonra vize kararını verdi!7.Daltonlar çetesine bir soruşturma daha: Mahkeme salonunda jandarmaya saldırmışlardı!8.Uyuşturucu Soruşturması: Emrullah Erdinç serbet9.Otobüs umre için Arabistan'da bulunan Türk kafilesinin içine daldı: Ölü ve yaralılar var!10.İşte 2026'nın asgari ücret rakamı!

CUMA KARAMAN

SAFVET SENİH

ERTUĞRUL İNCEKUL

HÜSEYİN ODABAŞI

ABDULLAH AYMAZ
ÇOK OKUNAN HABERLER







