Bıçaklanan milli kürekçiyle ilgili açıklama

Kasık ve sol bacak adalesinden bıçaklanan milli kürekçi Enes Kuşku'nun yerine kimin Rio'ya katılacağı belli oldu.

Bıçaklanan milli kürekçiyle ilgili açıklama

2016 Rio Olimpiyatları'na, Sakarya'da trafikte yaşanan tartışmada kasık ve sol bacak adalesinden bıçaklanan Galatasaraylı milli kürekçi Enes Kuşku'nun yerine yine Galatasaraylı Cem Yılmaz'ın katılacağı açıklandı.

Galatasaray Kulübü'nün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, Enes Kuşku'nun yerine Cem Yılmaz'ı Olimpiyat Oyunları'nda yarıştırma kararının alındığı belirtilerek, şu ifadeler kullanıldı:

"2016 Rio Olimpiyatları'na katılacak sporcularımızdan Enes Kuşku'nun sağlık problemiyle ilgili yapılan tetkikleri sonuçlandı. Florence Nightingale Hastanesi'nde Prof. Dr. Azmi Hamzaoğlu önderliğindeki sağlık ekibi, Enes Kuşku'nun bacağındaki kesikle ilgili bugün bir operasyon gerçekleşeceğini, en iyi ihtimalle sporcunun antrenmanlara 4-6 hafta sonra başlayabileceğini ve bu sebeple sporcunun yarışlara katılmasının mümkün olmadığını açıkladı.  Türkiye Kürek Federasyonu Başkanı İlhami İşseven ve Teknik Kurul Başkanı Ozan Bayülken ile kulübümüz Kürek Şubesi Menajeri Mehmet Mumcuoğlu ve kulübümüz başantrenörü Recep Akıcı arasında yapılan görüşmeler sonucunda sporcumuz Cem Yılmaz'ı Enes Kuşku'nun yerine Olimpiyat Oyunları'nda yarıştırma kararı alındı. 2016 Rio Olimpiyatları kotası alan milli kürekçimiz Enes Kuşku, 6 Temmuz'da Sakarya'da trafikte yaşanan tartışmada kasık ve sol bacak adalesinden bıçaklanmıştı."

<< Önceki Haber Bıçaklanan milli kürekçiyle ilgili açıklama Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER