Bigadiç'te personele kışlık elbise dağıtıldı


Bigadiç Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren fen işleri, park ve bahçeler ile temizlik işleri ekiplerine daha rahat çalışabilmeleri ve sert kış koşullarından etkilenmemeleri için kışlık elbise dağıtıldı.

Bigadiç Belediye Başkanı İsmail Avcu, sahada görev yapan fen işleri, park ve bahçeler ile temizlik işleri ekiplerine daha rahat çalışabilmeleri ve sert kış koşullarından etkilenmemeleri için kışlık elbise verdiklerini söyledi. Çalışmaların daha aktif yürütülebilmesi için personelin sahada daha rahat çalışabilmeleri ve sert kış koşullarından etkilenmemeleri için kışlık elbise dağıttıklarını vurgulayan Bigadiç Belediye Başkanı İsmail Avcu, şunları kaydetti: "Amacımız halkımıza en iyi şekilde hizmet vermektir. Halktan aldığımız destek ile en iyi hizmeti yerine getirmek için ne gerekiyorsa yapıyoruz. Bigadiç Belediyesi olarak yapacağımız çalışmalar ile ilçenin daha temiz ve modern bir kent olması için gereken çabayı göstereceğiz. Ekiplerimize daha rahat çalışabilmeleri ve sert kış koşullarından etkilenmemeleri için kışlık elbise dağıttık. Böylelikle personelimiz çalışmalarını daha rahat yapılabilecekler."

Gerçekleşen elbise dağıtımında Fen İşleri Müdürü Ahmet Gürol Yıldız, Park ve Bahçeler Müdürü Ramazan Akbaş, Temizlik İşleri Müdürü Erdal Kurnaz ve ekipler hazır bulundu.
CİHAN
<< Önceki Haber Bigadiç'te personele kışlık elbise dağıtıldı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER