Bilic: Hissettiklerimi birkaç cümleyle anlatmam gerçekten çok zor


Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, Beşiktaş'la ilgili son sözlerinin sorulması üzerine, "Bu sezon Mersin galibiyetiyle başladık. Bu akşam burada koşullar ideal koşullar değildi. Bu büyük kulüple ilgili hissettiklerimi birkaç cümleyle anlatmam gerçekten çok zor. Bunu yapabilmeniz için çok büyük bir şair olmanız lazım." dedi.

Süper Lig Süleyman Seba Sezonu 34. hafta mücadelesinde 2-1 yendikleri Gençlerbirliği maçının ardından basın toplantısında konuşan Bilic, "Son maçı kazanmak tabi ki de çok güzel. Her ne kadar sıralamada bir önemi olmasa da. Kazanarak bitirdik. Oyuncularıma teşekkür ediyorum. İstekli oynadılar, agresif oynamaya çalıştılar. İkinci golü daha da erken bulabilirdik. Maçın genelinde ellerinden geleni yaptılar. Tamamen hak ederek kazandık. Sezona Mersin'de burada da kazanarak bitirdik." ifadelerini kullandı.

'Beşiktaş açısından kırılma noktası neydi' sorusuna, karşılık Bilic, "Sezon başında da puanlar kaybetmiştik. Bu lig zor bir lig. Rakipler de puan kaybetti. Bir haftada oynadığımız 3 maçta Gaziantep, Akhisar, Konya maçında biz sadece 2 puan kazandık. Galatasaray aynı periyotta 9 puan aldı." diyerek, şöyle cevap verdi:

"Bunun tek bir sebebi yok. Önemli dönüm noktaları var. Kazanma mecburiyetiyle çıktığımız maçlarda baskı ile başa çıkamadık. Gaziantep maçında tartışmalı kararlar var. Akhisar maçında sorun tamamen bizdeydi. Galatasaray'ın şanslı olduğunu söyleyebilirsiniz ama bu da kabul etmemiz gereken bir gerçek. Sorumluluk tamamen bana ait. Oyuncularımı tüm sezon boyunca zor koşullarda ortaya koydukları performanstan dolayı takdir ediyorum. Sürekli olarak seyahat ettik. İç saha dış saha duygusunu, ikisi arasındaki ayrımı kaybettiğimiz bir sezonda gerçekten çok iyi iş çıkardılar. Bunu bir bahane olarak söylemiyorum. Oyuncuların performansı Tolga'dan başlayarak Günay'a kadar olumluydu."

Beşiktaş kulübüyle ilgili son sözlerini sorulması üzerine ise Bilic, "Bu akşam benim ve antrenör ekibim için önemliydi. Çünkü buradaki işimizi başladığımız gibi bitirmek istiyorduk. Geçen sezon Trabzonspor galibiyetiyle başlamıştık. Bu sezon Mersin galibiyetiyle başladık. Bu akşam burada koşullar ideal koşullar değildi. Bu büyük kulüple ilgili hissettiklerimi birkaç cümleyle anlatmam gerçekten çok zor. Bunu yapabilmeniz için çok büyük bir şair olmanız lazım. Şairane duygular geliştirmeniz lazım. buradaki her günümü, her dakikamı gerçekten çok güzel geçirdim. İnişlerimiz, çıkışlarımız oldu. Tüm Beşiktaş ailesi elimizden gelenin en iyisini çıkarmaya çalıştık. Üzgünüm, çünkü nihai hedef olan şampiyonluğa çok yakın iken hedefi yakalayamadık. Burada da sorumluluk benim. Umarım önümüzdeki sezon olur. Bütün bunlar olurken de en büyük taraftarlarından biri olarakBeşiktaş'ı daima takip etmeye devam edeceğim." dedi.
CİHAN
<< Önceki Haber Bilic: Hissettiklerimi birkaç cümleyle anlatmam gerçekten... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER