Bilic İngilizler'e 'evet' dedi

Beşiktaş'ın hocası, kötü sonuçlar ve eleştirilerin ardından Premier Lig takımına olumlu yanıt verdi.

Bilic İngilizler'e 'evet' dedi

Beşiktaş'ın hocası, arka arkaya gelen kötü sonuçlar ve eleştirilerin ardından Premier Lig takımı West Ham United'ın 3.5 milyon Euro'luk teklifine olumlu yanıt verdi.

Şampiyonluk yarışında son haftalarda aldığı kötü sonuçlarla bir anda favori konumdan düşen Beşiktaş'ta Slaven Bilic'in de artık sezon sonunda takımdan ayrılacağı ortaya çıktı.

Mutlaka kazanılması gereken Akhisar maçında ortaya konan kötü futbol ve alınan beraberlikle camia içinde Hırvat Teknik Direktöre olan güven azalırken, Bilic'in de İngiltere Premier Lig ekiplerinden West Ham'ın teklifine "Evet" dediği öğrenildi.

Daha önce forma giydiği West Ham kulübü yöneticileri ile yaklaşık 1 ay önce bir araya gelen ve 3.5 milyon Euro'luk teklifi yanıtsız bırakan Bilic'in istenmeyen sonuçlar ve arka arkaya gelen eleştirilerin ardından menajerlerini devreye soktuğu belirtildi.

Bir elinde West Ham bir elinde Beşiktaş

İngilizler'in teklifine menajeri aracılığıyla olumlu yanıt veren Bilic'in yine de temkinli davrandığı ortaya çıktı.

Hırvat hocanın şampiyon olmaları ve Beşiktaş'tan sözleşme uzatma teklifi gelmesi halinde kabul edebileceğini West Ham kurmaylarına bildirdiği ve hatta sözleşmeye de yazdırdığı kaydedildi.

<< Önceki Haber Bilic İngilizler'e 'evet' dedi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER