Şemsiyenin altına girmekte ısrar edince...

AKP Genel Başkanı seçilen Binali Yıldırım, genel başkanlık koltuğunu devraldıktan sonraki ilk gün gazetecilere art arda iki röportaj verdi. İkinci röportajında hava yağmurluydu. Binali Yıldırım soruları yanıtlarken şemsiyesinin altına ısrarla girmeye çalışan Mehmet Ali Şahin'in görüntüleri ilginç anların yaşanmasına sebep oldu.

Binali Yıldırım'ın şemsiyesine girme çabası

AKP Genel Başkanı Binali Yıldırım, parti genel merkezine girişi sırasında açıklamalarda bulundu. 

Binali Yıldırım, "Islanıyorsunuz, yağmurda sizi ıslatmaya gönlüm razı gelmiyor. Malum dün AK Parti'nin 2. Olağanüstü Büyük Kongresi'ni büyük bir coşku içinde gerçekleştirdik. Büyük bir demokrasi şöleni şeklinde gerçekleşti. Bugün ilk MKYK toplantısını gerçekleştireceğiz. Tanışma olacak, genel bir değerlendirme olacak" dedi. 


KONGREDE SESİNİN KISILMASI


Binali Yıldırım, "Sesiniz nasıl? Sare Hanım kongrede size özel bir karışım gönderdi?" sorusuna, "Teşekkür ederim her şey için. Biraz daha iyiyim gördüğünüz gibi. Derdimi anlatabiliyorum" dedi.




MEHMET ALİ ŞAHİN'İN BİNALİ YILDIRIM'IN ŞEMSİYESİNE GİRME ÇABASI



Öte yandan MKYK listesine giremeyen Mehmet Ali Şahin'in Binali Yıldırım'ın şemsiyesi altına girmek için ısrar etmesi ilginç görüntülerin yaşanmasına sebep oldu.




<< Önceki Haber Şemsiyenin altına girmekte ısrar edince... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER